S. O. S. Segítsen valaki?
27 hetes kismama vagyok és napokon belül megszülöm a kisfiamat mert tegnap délben elfolyt a magzatvíz :( .
Milyenek az esélyei a kisfiamnak? Túlélheti???
Nagyon félek!!!!!!
Sziasztok mindenkinek gratulálok a babák hoz :)
Akit érdekel Norbika írjon privátba.
Kedves kérdező! Itt ismerkedtünk meg, azóta barátnők vagyunk <3
Te is a fiad miatt paráztál meg én is! Emlékszel? :D Kemény idők voltak, de átvészeltük és mindkettőnk fia egészséges :)
SZeretném megköszönni a sok segítséget amit kaptam és amit kapok tőled a mai napig!
Boldog szülinapot Norbikának <3
Nagyon szépen köszönjük a jó kívánságokat és azoknak akik az elejétől velünk voltak nekik külön köszönjük a sok erőt és bíztatást :) .
Akkor azokban az időkben olyan nagyon a picire koncentráltunk hogy az összes feszültség és aggódás csak akkor jött ki rajtam mikor már itthon voltunk egyik nap reggel ránéz rém a szuszogó kis csomagra a kis ágyban és síró görcsöm lett mert olyan hihetetlen volt amin keresztül mentünk és mindennek ellenére itt van és teljesen egészséges :) .
Soha nem tudjuk majd megköszönni sem az orvosoknak sem a nővérkénknek sem a barátoknak,ismerősöknek,ismeretleneknek és a családnak hogy mennyi mindenben támogattak minket és a picit is,erre nincsenek szavak életünk legnagyobb csodája itt van velünk és ez felbecsülhetetlen kincs <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!