S. O. S. Segítsen valaki?
27 hetes kismama vagyok és napokon belül megszülöm a kisfiamat mert tegnap délben elfolyt a magzatvíz :( .
Milyenek az esélyei a kisfiamnak? Túlélheti???
Nagyon félek!!!!!!
lassan itt a karácsony,
boldog ünnepeket a kis családnak !
szia!
hogy vagytok? milyen az otthonlét? élvezitek? összeszoktatok már?
mesélj picit Norbikáról :)
Sziasztok nagyon jól van Norbika :) szuper itthon lenni :D nagyon gyorsan összeszoktunk :D imádni való egyre gyönyörűbb napról napra :-) szépen hízik màr 2800gramm :) kezdenek hurkàsodni a combjai :-) .
Nálunk boldogabb ember nincsen a világon Norbikánál szebb karácsonyi ajándékunk nem lesz soha :-) .
Nagyon boldog karácsonyt kívánok mindenkinek :-) .
Egy ideje már követem a sztorikokat :) Nagyon örülök nektek, és ha lehet, én is szeretném már látni ezt a kis hőst :) Írsz nekem privit, megnézhetlek titeket F.bookon?
Előre is köszi :)
Nagyon köszönjük a gratulációkat :) nálunk boldigabb család nincs a földön :) .
Norbika szépen fejlődik már 3500gr :D és már 51cm :D hihetetlen ekkora lett volna ha időre születik ehejett már 3 ès fél hónapos :) .
:) Igen, pont egy időre született újszülött méreteinek felel most meg. :) ő meg 3,5hónapos!!
De édes lehet!!
Gratulálok, és további sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!