Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kicsit kínos kérdés, ezért is...

Kicsit kínos kérdés, ezért is kérdezem itt?

Figyelt kérdés
3-4 hete igen lágy a székletem, sőt mondhatni hasmenésem van. De már nem egyszer volt rá példa szerencsére csak itthon ,hogy éreztem pukizni kell és hát kijött egy pici és szaladhattam wc-re. Mitől lehet ez? Csak nálam van ilyen? El fog múlni szülés után? 36 hkm
2012. szept. 8. 21:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
68%
na megjöttek az okostojások
2012. szept. 9. 11:07
 12/19 anonim ***** válasza:
Ezeket otthon elnyomják azért jönnek ide parasztkodni!
2012. szept. 9. 17:12
 13/19 anonim ***** válasza:
Nekem szülés óta van hasonló, bár nem jött még ki semmi, főleg mert beöntést is kaptam. De pár órával utána már így éreztem hogy jön ki a levegő belőlem, szerencsére se hangja se szaga nem volt, a kórházban kicsit rossz volt amúgyis, mivel volt szobatársam. Egy hetet voltunk benn a fiammal és már egyre nagyobb pukik kezdtek jönni :-D de szerintem ez elmúlik :-)
2012. szept. 9. 17:25
 14/19 anonim ***** válasza:

Bárcsak én lennék így! Nekem meg pont ellenkező a problémám, 2 naponta tudok csak elmenni wc-re, és akkor is megfeszülve tudok csak székelni. Sok folyadékot, gyümölcsöt eszek, ennek ellenére ez a gond. Sajna, ez genetika!

Jó lenne most már egy kicsit fo...ni :D

nem baj, majd beöntés után :D

2012. szept. 10. 10:27
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Aki azt írta ,hogy pláne terhes nők ne pukizzanak az gondolom férfi, vagy gyerek és anno vagy most a biológia órákat nagyon elkerülte. Felvilágosítalak, hogy minden ember, állat ,élőlény bocsájt ki magából gázt. És a plázacicák állításával ellenben a nők is szellentenek és ők is végeznek nagy dolgokat , sőt büdös is szokott lenni. :)
2012. szept. 10. 22:10
 16/19 anonim ***** válasza:

Képzeld én is egy terhes nő vagyok, de nem szoktam lépten-nyomon pukizni! Természetes dolog a gázkibocsátás, de szerintem azt is lehet kulturáltan, az arra alkalmas wc-n végezni. Az olyan filmekkel sem értettem sosem egyet, amik úgy állítják be a várandós nőket, mint egy igénytelen, folyamatosan fingorászó (és azt szabályozni nem tudó) lényt. Akárki akármit mond, nem hiszem, hogy ez a természetes velejárója a terhességnek. Felnőtt emberek vagyunk, különböző izmokkal (köztük záróizmokkal rendelkezünk) és az enyémek működnek is!

39hkm

2012. szept. 11. 07:27
 17/19 A kérdező kommentje:
Örülj akkor neki,hogy egészséges vagy és gratulálok,hogy te nem vagy olyan "igénytelen kismama" mint a én és még pár nő. Csak kicsit belegondolhatnál,hogy nem minden terhesség egyforma és mindenki másképp éli meg és máshogy reagál a szervezete. Ám vigyázz szülésnél nehogy bekakilj te is ,mert azt sem illik mások előtt!!! :)
2012. szept. 11. 11:04
 18/19 anonim ***** válasza:
Azért ne tévesszük össze azokat a dolgokat, amiket egy egészséges nő tud befolyásolni (pl. pukizás), azokkal amelyeket nem (pl. mi történik szülés közben)!
2012. szept. 11. 17:11
 19/19 A kérdező kommentje:
Figyelj ha kötekedni akarsz menj máshová légyszíves , nem vagyok erre és rád kíváncsi.
2012. szept. 11. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!