Kicsit kínos kérdés, ezért is kérdezem itt?
Figyelt kérdés
3-4 hete igen lágy a székletem, sőt mondhatni hasmenésem van. De már nem egyszer volt rá példa szerencsére csak itthon ,hogy éreztem pukizni kell és hát kijött egy pici és szaladhattam wc-re. Mitől lehet ez? Csak nálam van ilyen? El fog múlni szülés után? 36 hkm2012. szept. 8. 21:31
3/19 anonim válasza:
Utolsó:D Elmúlik, türelem:D ha megszültél, ezek elmúlnak.
4/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedvességed második. Nem hiába kérdezem itt és nem poénból,hanem azért mert nem tudom mitől van ez és meddig tart.Most még nem olyan ciki ,hogyha itthon történik, de nem szeretném ha máshol is megtörténne. Menjek esetleg orvoshoz vele?
2012. szept. 8. 21:59
5/19 anonim válasza:
Felesleges orvoshoz menni. Valószínüleg a relaxin nevü hormonnak köszönhető, ami azért felelős, hogy könnyebben táguljál. Sajnos azt is jobban ellazítja amit nem kéne. Könnyű szülést.
6/19 A kérdező kommentje:
Utolsó! Nagyon szépen köszönöm, kicsit megnyugtattál. Akkor szülés után már nem lesz ilyen ugye?
2012. szept. 8. 23:39
7/19 anonim válasza:
naponta többször is jelentkezik?
nézd a jó oldalát, legalább nincs székrekedésed :) gondolom azért ez a véglet sem kellemes azért :)
8/19 A kérdező kommentje:
Hasmenésem napi 2-3 alkalommal van,amit leírtam az eddig kb 4-szer történt meg.
2012. szept. 8. 23:58
9/19 anonim válasza:
Szia!
Én is így vagyok, mint te. Nap 2-3x van hasmenős székletem, pedig napi2 vasat szedek. És ha érzem az ingert gyorsan menni kell! Annak örülök hogy nincs székrekedésem, de kínos lenne nem itthon történne...
34+5 hkm
10/19 anonim válasza:
Tanulság: ne pukizz csak a wc-n, amúgy sem illik máshol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!