Kicsit furi lesz a kérdésem és ne nézzetek hülyének, de komolyan kérdezem és lécci csak nomális válaszokat. Szerintetek ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
Már észrevettem egy párszor,hogyha pl kezetmostam olyat éreztem mintha "megrázna" a víz.Nemtudom mitől lehet,de ezt mindig csak a jobb kezemnél érzem,és am eléggé kellemetlen.Segítenétek??2011. aug. 25. 23:51
1/11 anonim válasza:
nem lehet, hogy olyan helyen dolgozol, ahol áramütést kaphatsz, esetleg valami izom vagy idegrángás? na jó, én ehhez teljesen hülye vagyok még.
2/11 anonim válasza:
Engedd el azt a kiba*ott vezetéket kézmosáskor.
3/11 A kérdező kommentje:
1. nem még tanulok..de azért küszi:)
2. még jó h kértem h csak normális válszokat -.-
Én ezt télleg komolyan gondoltam,mert nemtudom h mitől lehet és nagyon zavar
2011. aug. 26. 00:04
4/11 anonim válasza:
Elektrosztatikus feltöltődés, illetve kisülés, amikor megérinted a vízcsapot, azaz leföldeled magadat...
5/11 anonim válasza:
Nekem is volt már ilyen, addig amíg rá nem jöttem hogy földelt konnektor nem volt a házban és a hűtőnek a földelése a kézmosó fém részéhez (alulra) volt kötve. Veszélyes játék. Nézz körbe hogy nincs e vmilyen drót (réz) rákötve a csapra.
6/11 anonim válasza:
egy idegszál a hibás érte
időnként én is érzem
7/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:))körül fogok nézni ;)
2011. aug. 26. 00:10
8/11 A kérdező kommentje:
00:10 ha egy idegszál miatt van,akkor az ellen lehet tenni vmit??
2011. aug. 26. 00:12
9/11 anonim válasza:
Nem idegszál, a földeléssel van vmi. Csoporttársnőmék albijában is rázott a víz.
10/11 anonim válasza:
ha csak a jobb kezét "rázza", akkor idegszál
Az áram nem válogatna, hogy csak a jobbat rázza
Nem igazán tudsz tenni ellene, mert ez olyan dolog, hogy egy idegszál vagy végződés jobban a felszínen van a bőrödben, és ezért érzékeny. Moss úgy kezet, hogy ne közvetlenül azt a felületet tedd a vízsugár alá, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!