Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasiktól kérdezem. Nektek melyik csaj jön be jobban? Amelyik nagyon vékony vagy kicsit ducibb /van rajta mit fogni/. És mit utáltok nagyon egy csajban?
"Nektek melyik csaj jön be jobban? Amelyik nagyon vékony vagy kicsit ducibb /van rajta mit fogni/."
A két véglet között. Se a csontsovány, se a túl sok fognivaló nem jön be. A túl nagy mellet sem szeretem.
"És mit utáltok nagyon egy csajban?"
Ha folyton azzal van elfoglalva, hogy hogy néz ki.
A túl vékonyat nem szeretem szóval ne látszódjon ki a bordája, amúgy jobban szeretem a kicsit ducibb van pocija de azért nőies alakú csajokat.
Hogy mit utálok? A lista nagyon hosszú, de az első válaszolóval egyet értek :D
Én is szeretem ha van mit fogni:) Nem túl vonzó, ha zongorázni lehet a bordáin, na meg ha a medencéje böki az oldalamat:) A nőies alak legyen meg, ne legyen 3D (minden oldalról deszka) És a túl nagy mell sem jó, tényleg, már csak abból a szempontból sem, hogy ha vele akarnám leélni az életem, az a nagy mell idővel lecsúszik:) Inkább legyen kisebb, de formás:)
Nem szeretem, ha azt hiszik, hogy körülöttük forog a világ:)
Ezt miért kell hatszázadjára is megkérdezni?
Úgyis lesznek mindenféle válaszok.
Az meg, hogy mit utálnak nagyon egy csajban:
Féltékenység, hiszti, ráakaszkodás, mikor a csaj levakarhatatlan (ezeket kapcsolatra nézve. Mert alapban még nagyon sok van, amiért össze se jönnek vele...:-D)
(Csaj vagyok, jártam úgy, hogy találkoztam 1 pasival, bejöttem neki, és azért nem jött össze velem, mert nem tetszett neki az öltözékem...:-D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!