Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Nektek milyen alkatú csajok jönnek be? Mennyire legyen vékony/izmos egy csaj?
A lényeg, hogy formás legyen.
Nekem legjobban az tetszik, ha nem túl vékony a csaj, de nem is nagy darab. Vékony derék, széles csípő, szép gömbölyű fenék, formás mellek. Na az ilyen alkatú csaj teste az én szememben nagyon ott van.
a sportos csajokért megőrülök:D de ne legyen túl izmos.
18/F
Vékony semennyire, izmos az kicsit lehet. :) Szeretem ha van mit fogni egy nőn. Csak sajnos a temérdek anorexiás p*csa között kevés a vérbeli nő.
21/F
az én barátnőm pl: 165cmés 67kg nekem tökéletes!!
19/F
Inkább egy pici súlyfelesleg legyen, mint súlyhiány. Amúgy alapvetően az arc, no meg hogy normális-e (nem ribanc). Vagyis nálam a szűrés ilyen sorrendben van:
1.Testalkat (ha kövér akkor esélytelen, túl sovány szintén)
2.Arc
3.Ribanc-e vagy sem, avagy hajlamos-e rá vagy sem (ez általában egy beszélgetésből kiderül, legalábbis beteszem a megfelelő kategóriába)
Hmm...keginkább az a lényeg nálam, hogy arányaiban rendben legyen a lány.... Lényeges dolgok: Legyen csípője, jó fogak, legyen ápolt, és lehessen vele beszélgetni /legyen döntőképes ha kell és legyen véleménye!!/ Szexuális téren is legyen önálló..ne kérdezgesse, hogy ez neked jó? Ha élvezettel csinálja a dolgokat, akkor én is élvezem.
Ja testileg: Én az olyan lányokat részesítem előnyben akinek van melle /közepes narancstól...sárgadinnye méretűig jó...alatta felette már annyira nem esztétikus számomra.... Huuu a bokája legyen szép... az le tud lohasztani ha egy lánynak tönk bokája van! De leginkább a sportos lányok a nyerők! Én azt szeretem...én is sportoltam világ életemben.. nem szeretem a tunya lányokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!