Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg olyan fájdalmas a...

Tényleg olyan fájdalmas a szülés, hogy úgy érzi a kismama, hogy mindjárt meghal? Olyan érzés, mintha mindjárt szétszakadna deréktól lefelé?

Figyelt kérdés
2012. szept. 7. 16:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Mindenkinél más a szülés. Van akinek kevésbé fáj, van, akinek jobban. Én sajnos az utóbbihoz tartozom. Iszonyatosan fájt, azt hittem sosem lesz vége és akkor még, ami utána jött...hát nem kívánom senkinek ( szakadtam, 30öltéssel varrtak össze, kanalaztak, mert bent maradt placente...) és hogy őszinte legyek mire kijött a kisfiam csak a sebeimet tudtam nyalogatni! Persze mára ""elfelejtettem" a dolgot és imádom a kisfiam. A varratokat nekem nem szedték ki, felszívódó volt és vérezni csak 4hétig véreztem, az első mesim pedig 8hónap után jelentkezett....

Most újra babát várok és már imádkozom az Úrhoz, h a második babámat könnyebben szülhessem:)

2012. szept. 8. 00:21
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem az első szülésem volt baromi nehéz,bár mindkét babámat infuzióval segitették....mert nem volt elég erős a fájás:S

Az elsőnél mondtam is a dokinak hogy na most meghalok,ugy fáj....iszonyatos fájdalmam volt,de kibirtam:))

Én azt mondom,hogy ahogy kibujt,minden elmult,persze lehet tényleg azért,mert a babára koncentráltam,de nem éreztem semmit:)Utánna persze,mikor varrtak meg rendbe tettek,ujra fájtak a dolgok:)

De a második szülésemnél az utofájások sokkal intenzivebbek voltak mint az elsőnél,szoptatásnál azt se tudtam,hogy mocorogjak olyan fájásaim voltak,ahogy a kislányom szivta a cicit:S

Most 13 hetes pocakos vagyok,emlékszem a fájdalmakra,de már ugye nem olyan intenziven mint akkor:))

Most bejön velem a férjem,remélem egy élmény lesz és tényleg segitség hogy bennt van,hiába a harmadik baba,kicsit félek a szüléstől:)

14 és 9 évesek a gyerekeim,tehát már rég volt:))

2012. szept. 15. 06:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!