Túlsúllyal teherbe esett anyukák! Szülés után visszaállt a súlyotok arra amiről indultatok, vagy rajtatok maradt a felesleg?
Szia! Én a 32. hétig egy dekát nem híztam, utána felszedtem 12 kg-ot, ami el is ment a szülés alatt. 72 kg-ról kezdtem, most is annyi vagyok 164 cm-emmel. Szerintem Te egyáltalán nem vagy túlsúlyos!!!! Én szeretném újra visszanyerni a versenysúlyomat, 64 kg-ot. Sehogyan sem megy! 64 kg voltam a 2. gyermekem után, a 3. után nem ment vissza semmi. Így maradtam a 4. után 72 kg. :(
Boldog babavárást! A súlyod miatt pedig ne aggódj, de azért figyelj rá, hogy mit eszel. Szalonna, körömpöri csak módjával! :)
165cm és átlag 75-85kg mozgok
de a terhességeim alatt szinte nem is híztam pedig rendesen ettem
én is paráztam h majd még több kiló leszek de nem szó szerint leették a gyerekek a hájamat :-DDDD
az elsővel 5kg "fogytam" (3400g volt a baba)
a másodikkal 8 kg (4180 g)
a harmadikkal 7kg (3850g)
de mire egy évesek lettek vissza állt a sulyom arra ami ált szokott lenni :-(
ja mind a hárommal akkor lettem terhes mikor elkezdtem fogyizni és lement 2-3 kg
most már nem fogyizok nem akarok még egy babát :-DDD
én nagyon sok gyümit ettem
nyáron volt h befaltam egy egész dinnyét egy nap alatt télen napi 2-3kg narancs
ősszel az alma ment és a szőlő
de ami volt azt ettem és sok sok csirkét sütve és sült krumpli ezt kívántam mind a 3nál
ha rád jön akkor egyél meg egy banánt vagy almát vagy más gyümölcsöt vissza állítja a vércukrot és nem szédülsz majd és kibírod ebédig :-) és sok inni való
Hát biztos nem 100kg körül fogom végezni mint te. Senki nem mondta, hogy ne egyél, egy szóval nem irtam ilyet. De 5kg-t hízni 12hetesen, mert biztosan még abban a hitben élsz, hogy kettő helyett kell enni...pff, hát egyél, de tényleg azt gondolod, hogy az szülés után lemegy? Gratula.
Te nem válaszokat vársz, hanem buksisimogatást, hogy "eegyél csak, zabálj, kell a gyereknek"
nem hinném, hogy rosszat írtam, nem támadtalak, inkább jótanács volt! Bezzeg te, azonnal letámadtál csak azért, mert igazam van /bocs, de az van/ De adjon neked jótanácsot ezek után a halálf@sza! Bunkó!
Ne hordjatok mar le ennyire egymast!
En is tudom mi az a farkasehseg, mindket terhessegemnel mar az elso 12 hetben feljott 4-5 kilo. Viszont en az elejen hizom, az elso babaval a 30. hettol mar semmit nem hiztam. Remelem most is igy lesz.
Igaz, nem kezdtem tulsulyjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!