Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Túlsúllyal teherbe esett...

Túlsúllyal teherbe esett anyukák! Szülés után visszaállt a súlyotok arra amiről indultatok, vagy rajtatok maradt a felesleg?

Figyelt kérdés
Én a terhességem előtt fogytam 13 kg-t, mire rájöttem 4 év alatt, hogy hogy lehet fogyni addigra becsúszott a baba :) 76 kg-ról indult a terhesség, már híztam 5-t, pedig még csak 12 hetes vagyok. Nem tudom mi lesz később. Nektek visszaállt a súlyotok? Amúgy 173 cm magas vagyok. 12 hkm :)

2012. aug. 7. 11:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
17%
Hát kicsit vissza kellene fognod magad. 12hetesen 5kg az nagyon sok. Én 13hetes vagyok, szintén kb.10kg túlsúllyal, de én még csak 1,5kg-t híztam. Szerintem nálad valami jo-jo effektus féle jöhetett elő, ha ezelőtt épp fogyóztál. Nem fog lemenni szülés után csak úgy a súlyod, mert 12hetesen 5kg az tiszta zsír lehet, nem a baba meg a többi dolog. Vigyázz magadra, mert így fennáll a veszélye, hogy nagyon nehéz szülésed lesz.
2012. aug. 7. 11:59
 2/11 anonim ***** válasza:
A 156 centimhez 60 kilóval estem teherbe, 80-al mentem szülni (bár ennek nagy része toxémia miatt víz volt), ebből 64 kg maradt hazamenetelkor. Szoptatás alatt 70 kg lettem.... Aztán a gyerekem 16 hósan abbahagyta a szopit is és el is indult végre, én meg fél év alatt 52-re fogytam (hiába a napi 2x3 óra játszótér.. :)
2012. aug. 7. 11:59
 3/11 anonim ***** válasza:
0%

Szia! Én a 32. hétig egy dekát nem híztam, utána felszedtem 12 kg-ot, ami el is ment a szülés alatt. 72 kg-ról kezdtem, most is annyi vagyok 164 cm-emmel. Szerintem Te egyáltalán nem vagy túlsúlyos!!!! Én szeretném újra visszanyerni a versenysúlyomat, 64 kg-ot. Sehogyan sem megy! 64 kg voltam a 2. gyermekem után, a 3. után nem ment vissza semmi. Így maradtam a 4. után 72 kg. :(

Boldog babavárást! A súlyod miatt pedig ne aggódj, de azért figyelj rá, hogy mit eszel. Szalonna, körömpöri csak módjával! :)

2012. aug. 7. 12:01
 4/11 anonim ***** válasza:

165cm és átlag 75-85kg mozgok

de a terhességeim alatt szinte nem is híztam pedig rendesen ettem

én is paráztam h majd még több kiló leszek de nem szó szerint leették a gyerekek a hájamat :-DDDD

az elsővel 5kg "fogytam" (3400g volt a baba)

a másodikkal 8 kg (4180 g)

a harmadikkal 7kg (3850g)

de mire egy évesek lettek vissza állt a sulyom arra ami ált szokott lenni :-(

ja mind a hárommal akkor lettem terhes mikor elkezdtem fogyizni és lement 2-3 kg

most már nem fogyizok nem akarok még egy babát :-DDD

2012. aug. 7. 12:05
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Jó lenne ha sikerülne nekem is. Amennyire ismerem magam (és ez a megérzésem is), szerintem én kb. 95-el fogok menni szülni. De próbálom magam tartani, inkább csak gyümölcsözök ha már nagyon nem bírom. Alapból nagyon hajlamos vagyok hízásra. Kedves első, nem jo-jo effektusom van, de ismerem azt is. Azt a 13 kg-t sem 1 hónap alatt adtam le hanem fél év alatt. Az van, hogy mióta terhes vagyok előjött egy bizonyos farkaséhség 2-3 óránként. Szerinted az jobb ha inkább nem eszek és állandóan elájulok majd? Amúgy meg ne legyél benne biztos, hogy te nem fogsz többet hízni, mint én :D Ha legközelebb írsz, akkor kérlek a kérdésemre válaszolj! Nem kértem a véleményed. :D
2012. aug. 7. 12:26
 6/11 anonim ***** válasza:

én nagyon sok gyümit ettem

nyáron volt h befaltam egy egész dinnyét egy nap alatt télen napi 2-3kg narancs

ősszel az alma ment és a szőlő

de ami volt azt ettem és sok sok csirkét sütve és sült krumpli ezt kívántam mind a 3nál

ha rád jön akkor egyél meg egy banánt vagy almát vagy más gyümölcsöt vissza állítja a vércukrot és nem szédülsz majd és kibírod ebédig :-) és sok inni való

2012. aug. 7. 12:49
 7/11 anonim ***** válasza:

Hát biztos nem 100kg körül fogom végezni mint te. Senki nem mondta, hogy ne egyél, egy szóval nem irtam ilyet. De 5kg-t hízni 12hetesen, mert biztosan még abban a hitben élsz, hogy kettő helyett kell enni...pff, hát egyél, de tényleg azt gondolod, hogy az szülés után lemegy? Gratula.

Te nem válaszokat vársz, hanem buksisimogatást, hogy "eegyél csak, zabálj, kell a gyereknek"

nem hinném, hogy rosszat írtam, nem támadtalak, inkább jótanács volt! Bezzeg te, azonnal letámadtál csak azért, mert igazam van /bocs, de az van/ De adjon neked jótanácsot ezek után a halálf@sza! Bunkó!

2012. aug. 7. 14:19
 8/11 A kérdező kommentje:
Igen te nem 100 körül hanem 160 körül lehet!!! Azért vagy ennyire indulatos gusztustalan bunkò!! Nincs mit egyél a széttágult gyomrodra talán mert már minden felzabáltál?? Hol élsz te te féltékeny majom!!! Nem mindegy az neked hogy milyen lesz nekem a szülés vagy mennyit hízok??? Tûnj el innét inkàbb és foglalkozz magaddal!!!
2012. aug. 7. 18:53
 9/11 A kérdező kommentje:
Sőt még azt is gondolom hogy terhes sem vagy mert nincs ki felcsináljon vagy csak nem is leet gyereked!! Azért vagy te ennyire pofátlan!!! Ha tényleg terhes lennél akkor valòszìnûleg tudnád mi a farkaséhség!! De nem te csak arròl az 5 kg-ròl tudsz beszélni hogy jajj de sok. Engem az sem érdekel ha 50 lesz, engem az érdekel hogy utána olyan legyek mint régen!! És ezt persze nem 1 hét alatt kívánom el minden mozgás nélkül!! Mások tapasztalataira voltam kiváncsi nem a te véleményedre!!
2012. aug. 7. 19:03
 10/11 anonim ***** válasza:

Ne hordjatok mar le ennyire egymast!

En is tudom mi az a farkasehseg, mindket terhessegemnel mar az elso 12 hetben feljott 4-5 kilo. Viszont en az elejen hizom, az elso babaval a 30. hettol mar semmit nem hiztam. Remelem most is igy lesz.

Igaz, nem kezdtem tulsulyjal.

2012. aug. 7. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!