Normális dolog ez? Tapasztalok?
Szia!
első babánál nagyon tudott idegesíteni, ha egyik nap kevésbé, második nap többet mozgott, még a mozgás-naplót is elkezdtem vezetni és amikor mutattam a dokinak, jóízűen nevetett, majd becsukta és közölte, h ez nem így van. a babák se mindig ugyanannyit rúgkapálnak egy-egy nap. Van h többször, van h kevesebbszer. Minél nagyobbak, minél nagyobb a szürkeállományuk, annál többet fognak pihengélni, aludni , h fejlődjenek, nőjenek. Ha nagyon bizonytalan vagy, h mi van, akkor javaslom egyél igyál, édeset-szénsavasat, arra mindig felkelnek és rúgkapálnak párat...akkor nincs nagy gond....:)
Szia
22 hetes kismami vagyok.Nyugtatás képpen irom ezt,de nem vagyok bölcs.Én a multhéten voltam egy kedves dokinőhöz ezen a 4D Uh-n.Ő azt mondta nekem a kisbaba 24 órából 18-at alszik.Nekem napi 2x van föl a többi nyugalomba telik.Szerintem a te kisbabád nem olyan aktiv.Nyugodj meg .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!