Ez normális dolog ilyenkor? 2 hete szedem a Regulon nevű fogamzásgátlót, de már 4 napja enyhe mensi-szerű görcsöket tapasztalok.
Néhány napja pecsételő vérzésem volt, ami gyenge barnázássá változott.
Köszönöm a válaszokat!
Köszönöm a választ! :) Akkor tulajdonképpen lehetséges az is, hogy kiegészítő védekezés hiányában létrejön a fogantatás? Ilyen esetben ugyanúgy jelentkezik a megvonásos vérzés, vagy mire lehet számítani?
Egyáltalán nem vagyok gyakorlott fogamzásgátló-szedő és most sem azzal a céllal szedem, de a lombik előtt mindenképpen kell, hogy a petefészekcisztám felszívódjon és tudjuk kezdeni a stimulálást.
A ébredési hőm mérését is csak kíváncsiságból folytattam a fogamzásgátlós ciklus alatt, de megmondom őszintén, nem ilyen hőgörbére számítottam...
Köszönöm a válaszod! Annyi tűnt fel, hogy - annak ellenére, hogy holnap kell kezdenem a következő levél Regulont - a hőm még mindig magasan van, pedig mindenhol az olvasható, hogy 1-2 nap alatt kiürül a szervezetből. Úgy tűnik, ez az én esetemben megint csak nem papírforma szerint történik...
De mindezek ellenére nyilván meg fog jönni, mert vasárnap óta "maszatolgatok".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!