Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez normális dolog? :/

Ez normális dolog? :/

Figyelt kérdés

13 éves leszek decemberben(lány)

és 1-2 napja észre vettem hogy ilyen fehér-átlátszó ragacsos váladék van a bugyimon..nincs semmi más tünet csak néha érzem mintha "folyna", és idegesít..:/ mi lehet ez?

Köszi a válaszokat!

(Értelmeseket)

2012. júl. 23. 13:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
58%

Ez lehet a menstruáció előtünete, ha még nincs. Ha már van, akkor figyeld meg, hol tartasz a ciklusban. Kb a közebén, tehát úgy a 14. nap felé szokott ilyen lenni, sokaknál ez jelzi a peteérést. Tegyél be egy vékony tisztasági betétet, ha zavar.

18/L

2012. júl. 23. 13:47
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs más tüneted akkor teljesen normális. Ez a nemi szerveid öntisztulási folyamata.
2012. júl. 23. 13:48
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszi.Amúgy még nem jött meg, szóval nem tudom mi lehet
 4/12 anonim ***** válasza:
51%
Ez a nemi érés egyik jele. Ha nincs semmi kellemetlen szaga, és nem csíp vagy viszket a puncid, akkor semmi baj.
 5/12 A kérdező kommentje:

csak azt nem értem hogy 1-2 napja csak,hogyhogy ilyen hirtelen?

Köszi a válaszokat:)

2012. júl. 23. 13:51
 6/12 anonim ***** válasza:
Ez nem baj. Addig amíg nem csíp a puncid és nem büdös a folyás addig semmi gond. Gondolom már más jele is van rajtad a nemi érésnek. Pl. nő a melled és szőrösödik a puncid és a hónaljad.
2012. júl. 23. 13:52
 7/12 anonim ***** válasza:

teljesen természetes és az hogy hirtelen, valószinűleg hamarosan meg fog jönni, de ha nem is akkor se ess pánikba, ez azt jelenti hogy dolgozik már a hormonrendszered.

Engem csak az az egy szomorít el hogy ezt mért nem Anyukátoktól kérdezitek meg először? Ezt nem csak rád értem hanem a többi itt kérdést feltevő kis tinire is...

2012. júl. 23. 14:00
 8/12 anonim ***** válasza:
43%
fehér folyásnak hívják, nem értem miért nem írták előttem. Ez mostmár sose fog megszűnni. Minden reggel arra fogsz ébredni hogy valami folyik a combodon. olyan mintha zselatin lenne. Amugy nem értem miért nem lehet ilyeneket megbeszélni az anyucival
2012. júl. 23. 15:33
 9/12 anonim ***** válasza:
87%
az azért erös tulzás hogy minden reggel ez fog folyni a combján..... Vannak nök akiknek csak a peteéréskor és a menis előtt van csak, de a legtöbb nönek van valamennyi minden nap, na de nem folyik....
2012. júl. 23. 17:14
 10/12 A kérdező kommentje:
köszi.jaj ez olyan szar XD:(
2012. júl. 23. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!