Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33-34 hetes kismamák, hogy...

33-34 hetes kismamák, hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Bírjátok még?Kislány,kisfiú lesz?Mekkora a babátok becsült súlya?kész vagytok mindennel?
2012. szept. 3. 09:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ma töltöttem a 35ik hetet :)

Minden oké, bírom még. Lekopogom minden rendben, semmi vizesedés, semmi hízás, a meleget is jól viseltem/viselem.

Egyedül az alvással küszködök :) Zsibbad az oldalam, ha hanyatt fekszem akkor nem kapok levegőt...És úgy kelek fel az ágyról mint egy nyugdíjas, de ennyi.

Kisfiúnk lesz, első baba. A 32ik héten 2200grammra becsülték, azt mondták nem kicsi, hááát kíváncsi leszek :) Remélem azért nem lesz óriás gyerek :)

Készen vagyunk mindennel, csak a pelenkázót kell hétvégén összeraknunk, és a kórházi cuccomat a jövő héten.

És Te kedves kérdező?

35hkm

2012. szept. 3. 09:54
 2/3 A kérdező kommentje:

Én szombaton töltöttem a 33.hetet!

Elég jól bírom,pedig nagy a hasam,második baba,kislány!32.héten 1700gr ra becsülték!A kisfiam sem volt nagy 42. hétre 3150 gr.a szoba majdnem teljesen kész van,még mosnom kell egy két dolgot,meg a kórházi csomagom még sehogy sem áll!

2012. szept. 3. 10:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia! Nálam 2 kor van, az egyik szerint tegnap töltöttem a 33. hetet a másik szerint holnap fogom a 34.-et. Kislányom lesz, első számítás szerint 32+3 hetesen 1977 grammra becsülték a súlyát, azt mondták teljesen átlagos!:-) Mi még nem vagyunk kész, pedig szerettem volna szeptember elejére végezni, de hát így alakult! Első baba lesz egyébként és okt. 11-én programozott császárral fog megszületni, ha minden jól megy. Én már kezdek picit türelmetlen lenni, de ezt a pár hetet már csak kibírjuk valahogy!

Üdv, 33 hkm

2012. szept. 3. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!