Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamak akik leszoktatok a...

Kismamak akik leszoktatok a dohanyzasrol a babatok erdekeben, kibirtatok a vegeig cigi nelkul? Szoptatas utan visszaszojtatok?

Figyelt kérdés
13 hetes vagyok es nagyon koran megtudtam h terhes vagyok,persze egynol nem ment de fokozatokasan 3 het alatt letettem a cigit,es most ennyi ido utan ujra kivanom de nagyon,es idegbeteg modon viselkedek senki sem erti mi bajom,mar gondoltam ra h elszivok egy cigit de nem merem. Van koztetek olyan aki neha neha elszivott egyet? Lett valami baja a babanak?
2012. aug. 31. 17:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az idegességet nemcsak a cigivel lehet legyűrni. Keress más alternatív megoldást, jóga, citromfű tea, relaxálás, olvasás, ilyesmik. Ha "csakmégegyet" elszívsz, az az újabb rászokás kezdete. Melyik a fontosabb, ez a kérdés.
2012. szept. 28. 06:25
 12/13 anonim ***** válasza:

Én ezt nem teljesen értem...azok a fiatal anyukák, akik a szoptatás abbahagyása után rászoknak, arra nem gondolnak, hogy a cigi után mennek vissza ölelgetni/puszilgatni/babusgatni a babájukat? A cigifüst a ruhán, hajon, lehelleten még hosszú órákig megmarad. Tehát kvázi egy csecsemőt tesznek passzív dohányossá.

Van egy ilyen rokonom, fiatal anyuka és olyan szörnyű látvány nézni, ahogy a gyereke mellől odébb meg 3 métert cigizni (hogy ne szívja a baba a cigifüstöt mert az nem egészséges) utána meg visszamegy babázni. És ezt óránként megcsinálja!

egy volt dohányos

2012. okt. 4. 10:28
 13/13 anonim válasza:
Szívjad nyugodtan nem lesz semmi baja ez hülyeség. Az én anyukám amikor terhes volt napi 3 doboz munkást szivott és mindenféle rendellenesség nélkül születtem.
2013. aug. 12. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!