Terhesség alatt dohányzásról való leszokás. Kinek hogyan sikerült?
Én is 4 hetes voltam és a pozitív teszt után tettem le rögtön. Nem volt még 1. Azonnal! A kicsikém került első helyre! Én elfogadom ha valaki nem tudja rögtön lerakni. Azért bízom benne hogy nem lesz olyan nehéz azoknak akiknek nem megy rögtön. Sok sikert!
3 éves kisfiú anyuja és 28 heteske
Ja és a másodiknál már előtte sem dohányoztam!
Én csak letettem.
Néha nagyon jól esne, de úgy gondolom, az a pici odabent nem érdemli meg, hogy az anyja a gyengesége miatt az egészségét kockáztassa. ÍGy hiába esne jól, eszembe nem jutna rágyújtani.
És ha nekem ment, akkor megy az mindenkinek:) Kitartás és hajrá:)
mielőtt teszteltem vettem még egy doboz cigit,mert pont elfogyott.Egy szálat szívtam el belőle...Az első két-három nap volt piszok nehéz,mikor még én magam sem hittem el,hogy terhes lehetek...(ez volt 4 hetesen)6 hetesen a férjem cigizett,és én is nagyon megkívántam,kb. fél szálat sem szívtam el,egyszerűen csak az járt a fejemben,h mi lesz a babával,nem lehetek ilyen gyenge,na meg az,hogy mennyire undorítónak találom,ha egy kismama dohányzik.Azóta se gyújtottam rá,most lesz egy éves a kislányom.Nem tervezem,h visszaszokok,túl könnyen tettem le ahhoz,hogy újra szenvedjek miatta.
Persze talán hozzátartozik az is,h én mindig azt mondtam,h addig fogok cigizni,míg terhes nem leszek,így volt "programozva" az agyam,szerintem ez is sokat segített.
nem értem,miért kellett lepontozni,akinek egyik napról a másikra ment?
akaraterőnek hívják a dolgot,és szerintem igenis kell,h legyen ennyi,bennem,ha már tudom,h gyerekem lesz...
Ez olyan,mint a "kövér vagyok,de nincs időm sportolni,egészségesen enni meg pláne nem..."Én is ilyen voltam,azért írom,tapasztalatból,rájöttem,h arra van időd,és azt teszed meg,amit akarsz,még ha piszok nehéz is,pl. este 11-kor elmenni futni,vagy nem szívni el még egy szál cigit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!