Igaz az, hogy a dohányzásról leszokó kismamák sokkal többet híznak, mint a nemdohányzóak? 16hkm
Nem.Én 12 kg-ot hiztam összesen,eleve nem dohányzó ismerősöm meg 22-őt.
Szerintem inkább alkati kérdés,vagy ki mennyire kívánós.
Én is letettem a cigit, plusz táppénzen is voltam a 8. héttől. Egész nap a négy fal között... Konkrétan reggeltől estig (néha éjjel is) zabáltam. Nem feltétlenül csokit, meg hizlaló kaját, hanem mindent, amit értem. Volt, hogy két hétig az étkezések között 4-5 karalábé legurult. +28 kiló.
Második babám előtt kb. 2 hétig szoktam vissza a cigire (de minek?), vele csak 14 kilót híztam, pedig vele is volt zabálhatnékom.
A leszokás után nem hízik az ember egyáltalán, csak abban az esetben, ahogy írták előttem is, ha pótcselekvésként elkezdesz egyre többet enni. Amúgy nem.
Ha rendesen táplákozol és odafigyelsz max. azért hízhatsz, mert hajlamos vagy rá, ilyen az alkatod.
szia
nekem eddig 5 kg jött fel, 32 hetes vagyok. Mondjuk nincs is étvágyam, ha meg nagyon cigizhetnékem van nyers zöldségeket szoktam enni, azzal egész jól el tudtam terelni a figyelmemet.
De ha mindig rendes kaját ennék tuti sokkal többet szedtem volna fel.
ezt a kérdést nem én írtam ki? :)
16-17 hetes vagyok, és eddig kb 6 kilónál járok sajnos. :S Én is figyelek, de nem használ... A pozi tesztnél tettem le a cigit. Még mindig hiányzik, ami fura, mert az első babánál nem így volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!