Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Éjjel arra ébredtem, iszonyúan...

Éjjel arra ébredtem, iszonyúan fáj a fejem, vérnyomásom 140/85 volt. Most hőemelkedésem is van. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
19hetes
2012. aug. 30. 09:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Hívd fel az orvosodat!! A magas vérnyomás nem tréfa!
2012. aug. 30. 10:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Mindenképp doki ahoagy az első válaszoló irta a magas vérnyomás nem játék terhesség alatt.
2012. aug. 30. 10:07
 3/6 A kérdező kommentje:
Azóta normális,mérem folyamatosan.
2012. aug. 30. 10:11
 4/6 anonim ***** válasza:

attól függetlenül menj el orvoshoz! lehet hogy még csak hőemelkedés, de könnyen lehet belőle láz is.

azzal bajt nem csinálsz, ha elmész a háziorvosodhoz, sőt!!

jobbulást!

2012. aug. 30. 10:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Éjjel Én is arra ébredtem h migrénes fejfájásom van. 2 órát mászkáltam a lakásban, és csak 2 fájdalomcsillapítótól múlt el. Emellett vert a víz, alig tudtam visszaaludni, szegény kisfiam is kepesztett, szerintem Ő sem érezte jól magát.

Én nem mértem éjjel vérnyomást, csak most reggel: 118/74 lett, szóval teljesen jó.

Szerintem időváltozás lesz, és ez ránk jobban kihat!

34hkm

2012. aug. 30. 10:51
 6/6 A kérdező kommentje:

Az a baj,hogy költözik a rendelőintézet és egyik orvosomat sem érném el jövő hétig.

Próbálok pihenni.

Utolsó,remélem én is,hogy csak a front.

2012. aug. 30. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!