Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez normális? Most mértem meg...

Ez normális? Most mértem meg a vérnyomásom és 117/68 volt és a pulzusom 116.

Figyelt kérdés

Fáj a fejem és feszül meg keményedik a hasam. Már vettem be magnéziumot és pihenek.

De aggaszt, hogy ilyen magas a pulzuusom pihenés ellenére, illetve ezek a keményedések sem tetszenek

Vagy nem kell aggódnom, mert ez normálisnak számít??

34 hetes vagyok

2012. aug. 9. 19:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Sztem is magas a pulzusod picit,de a vedonom szerint tok normalis.... Nekem is ekorul mozog,de mindig azt mondja, ez terhesseg alatt normal... Hat mondom az fa..a. De pihenj. Ha a fejed is faj akkor gondolom neked nem szokott ennyi sem lenni.
2012. aug. 9. 19:54
 2/7 anonim ***** válasza:
A pulzus magas. Sürgősen menj orvoshoz.
2012. aug. 9. 19:54
 3/7 anonim ***** válasza:

én 22-24 hétig szenvedtem ezzel,most 25 hetes vagyok,

nagyon fáradt voltam,sokat szédültem és néha fel kelni se bírtam,egész nap az ágyban voltam.

nekem is csak a pulzusom volt magas,azt mondta doki sokat feküdjek,amennyit csak lehet,

de nem is tudtam mást csinálni.

most már jobban vagyok,illetve kaptam vasat,hogy az összefüggés mi,azt nem tudom,

de nem nagyon szedem mert iszonyat hányingerem van tőle.

2012. aug. 9. 21:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Terhesség alatt normális az emelkedett puézusszám. Van akinél ezzel jár.
2012. aug. 9. 23:02
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem is szokott időnként ilyen lenni, amIg tartósan 110 fölé, nincs nagy gáz! Ami nekem ilyenkor segített az a pihenés és sok folyadèk! Fél óra alatt próbálj meginni legalább 1 litert!

Üdv, 29 hkm

2012. aug. 10. 05:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Orvosi citromfűtea: egy evőkanál tealevelet forrázz le 3 dl forró vízzel, hagyd állni tíz percig, utána idd meg. Mondjuk minél tovább áztatod, annál több hatóanyag jön ki belőle. Ez rendbe tudja hozni a pulzusodat, nekem legalább is rendbe teszi. Lehet, hogy még be is alszol tőle, mert nyugtató hatása van.
2012. aug. 10. 07:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Nagyon kedvesek vagytok, hogy írtatok. Ma megyek CTG-re, ahol találkozok az orvosommmal is, majd megbeszélem vele is.
2012. aug. 10. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!