Mi miatt lehet magas a vérnyomásom? A terhesség közepéig normális volt, mára magas lett! 35+5 hkm
Sosem volt 120/80-ná magasabb! Ma NST-n a nővér nagyon nézett mert a doki haza engedett! 159/102 majd később 150/97 volt a vérnyomásom! Az utóbbi hetekben 140/80 alá, szinte sose megy!
Köszönöm
Borzalmasan felelőtlen orvos, az tuti!
Lehető leghamarabb keresd fel az orvosod, vagy legalább a védőnőt, nem viccből írom!!!
Nekem az első gyerekemnél toxémiám volt, ilyen vérnyomással ne kockáztass! Inkább menj be feleslegesen, mint későn!
A lehető leghamarabbon azt értem, hogy MOST!!!!!!!
Azonnal menj el egy másik orvoshoz. Ez lehet akár pre-eclampsia is, ami nem játék. Ha fehérjevizelés és ödéma is szerepel a tünetek között, akkor ez nagy valószínűséggel az lesz. Akkor ne habozz, azonnal kórház, mert a baba életébe kerülhet.
Ha az előző 2 tünet nem szerepel, akkor is érdemes orvoshoz fordulni, hiszen nem tudni miért magas..
Nem csak a baba élete, a tiéd is. Hidd el, én átestem ezen. Amikor nekem mértek ekkora vérnyomást, mint neked, attól már csak 2 nap telt el a sürgősségi császárig.Majdnem leálltak a veséim. Szerencsére semmi baj nem lett se a kilányommal, se velem.
1. voltam
Szia!
Remélem, minden rendben volt a terhesgondozáson!
Lehet, hogy csak ez a bolondos időjárás zavart be... Azért figyelj oda, hogy ne menjen a vérnyomásod túl magasra, és ha vizesedsz, rögtön orvos!
Kitartás! Már nincs sok hátra!
Minden jót Nektek!
22 hós nagylány anyukája
Szia!
Ma voltam, és minden rendben! A doki azt mondta, hogy jó a vérnyomásom, és max az ideg és az időjárás miatt mehetett fel! Szénhidrát mentes diétát javasolt, és sok folyadékot!
Köszönöm szépen aggódásod! Sok Boldogságot, és Egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!