Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az normális hogy 17 hetesen...

Az normális hogy 17 hetesen még csak a szeméremdomb tövében érzem a babát?!

Figyelt kérdés

második baba,a kislányomat ekkor már a köldökömnél éreztem.

most meg folyton csak lent kapirgál.

egyébként minden rendben a babával, csak ez aggaszt hogy miért ott lent van még annyira...

vagy minden terhesség más és más ezért?

a hasam is szépen kerekedik a méhfenék a köldökömnél van, vizsgálat alapján

ezért izgulok hogy miért annyira lent mocorog még?

nem fentebb kéne ?

2012. máj. 29. 11:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem már fentebb mocorog, én is 17 hetes vagyok, első gyerekemet még ilyenkor nem is éreztem mozogni, csak a 20.hét körül.
2012. máj. 29. 11:28
 2/7 A kérdező kommentje:

nem tudom miért annyira lent érzem..

fejvégű fekvésben van , de minden rendben vele

csak ez kattog bennem hogy már fentebb kéne jóval.

na majd rákérdezek a védőnőnél..

2012. máj. 29. 11:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Én a 20. hétig egészen lent éreztem, szerintem ezen ne izgulj. :)
2012. máj. 29. 11:46
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia! Én még most is lent érzem, pedig 29 hetes vagyok. :-) Igaz, nekem alul van a popsija, így érthetőbb és ha olyan van akkor felül, a köldökömtől is jönnek az ütések, de ezt is nagyon későn éreztem.

Boldog Babavárást! :-)

2012. máj. 29. 12:05
 5/7 anonim ***** válasza:

Kapirgál!!! Ez nagyon aranyos!!! :)

Nyugi, én is 17+3 hetes vagyok, és péntek óta én is lent érzem "kapirgálni". Olyan pukkanó, kapirgáló érzés, amit eddig még nem éreztem, úgyhogy feltételezem ez már Ő!

Szerintem teljesen normális, hogy ott érezzük. Néha meg szoktam hallgatni szívhangfigyelővel, és egészen a szeméremdomb felett érzem dobogni a szívét.

2012. máj. 29. 12:17
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen nagyon megnyugodtam :-)
2012. máj. 29. 16:56
 7/7 anonim ***** válasza:
én 20 hetes leszek és a szeméremcsont teteje és a köldök közötti kb félutún érzem, de szinte mindig egy helyen:) sztem ez normális!:)
2012. máj. 29. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!