Mit csináljak ha ma nagyon alacsony a vérnyomásom?
Figyelt kérdés
A vérnyomásom egyébként jó, bár orvosnál kicsit magas szokott lenni. Ma egész nap szédelgek, kába vagyok ezért gondoltam megmérem a vérnyomásomat, ami 92/60 pulzus:90. Kávét már ittam, próbáltam kicsit tornázni, de sajnos semmi nem segít. Ti mit szoktatok csinálni ilyen esetben? Van valami praktikátok vagy csak próbáljam kivárni, amíg helyreáll magától?2012. aug. 10. 10:24
1/7 anonim válasza:
Igyál pár korty kávét reggelente!
2/7 anonim válasza:
Bocsi, ha már probáltad a kávét akkor probáld a vörösbort (forralva)
3/7 anonim válasza:
Nekem mindig 100 alatt van. Fejfájás, szédülgés jellemzi a közérzetemet. Általában az segít picikét, ha lefekszem a földre, és felteszem a lábamat a kanapéra.
Próbáld ki!
27+5 hkm
4/7 anonim válasza:
Nekem alapból alacsony a vérnyomásom... A védőnő rendszerint 80/60-at mér. A közérzetem jó, semmi bajom nincs, kávét sem szoktam inni (még a szagtól is undorodom...)
26+3 hkm
5/7 gabszem válasza:
nyugodtan igyál 1-2 kávét naponta.
6/7 anonim válasza:
Szia. Az én vérnyomásom alacsony, ált.-ban 90 körül van. Én is ilyenkor azt veszem észre, hogy kába vagyok, álmos, sokszor a tarkóm is megfájdul, de ha iszom egy csésze kávét, kis idő múlva minden helyre áll. Nem tudom a te esetedben mi lehet a megoldás...talán egy kis vörösbor. Esténként én is szoktam inni egy fél decit.
24 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!