Mit tegyek ha nem megy lentebb a vérnyomásom?
Szedem a gyógyszert rendesen, vezetem a várnyomásnaplót, teljesen sómentesen étkezem, sok gyümölcsöt eszek, folyadékot iszom, sokat sétálok! Nem megy 140/90 alá!!! NST-n mindig kapom az instrukciókat, a dokim pont szabin van! Mit tehetnék még?
39 hkm
nekem se ment le
nem lehet hogy aggódsz?
tudom dehogynem
Szia!
Nem lehet, hogy emelni kellene a gyógyszeradagon? Mit szedsz és mennyit?
Köszönöm!
Csak őszinte leszek, nem szeretnék császárt sem, szeretném természetes úton világra hozni a kislányunkat, és lehet ettől tartok, hogy majd pont emiatt nem lehet! A várandóság 32. hetéig nem is volt baj! 3 hete kell szednem gyógyszert is!
Nem kell feltétlenül arra gondolni, hogy császár lesz belőle. Egyébként én 14 hetes voltam, amikor muszáj volt elkezdenem szedni a Dopegytet, mert a vérnyomásom 040-150 között volt állandóan. Egyelőre 3 x fél szemet szedek, és most vagyok 18 hetes. A vérnyomásom így 130 körül van, de épp ma voltam dokinál, és azt mondta, hogy hamarosan emelünk az adagon, mert jó lenne, ha megközelítenénk a 120-as értéket, a vége felé pedig nekem is szükségessé válhat a napi 3-4 szem. :( Szóval én is aggódok kicsit, hogy mi lesz még...
De hát reméljük a legjobbakat! Nyugodj meg, és ne gondolj a császárra. Simán megszülöd a babót, nem lesz semmi baj! Tudod, csak pozitívan! :)
Neked is boldog babavárást kívánok erre a kis időre még! :)
Aztán pedig még boldogabb babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!