Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24-25 hetes terhesen ti is...

24-25 hetes terhesen ti is éreztetek ilyeneket?

Figyelt kérdés

Szerencsére elég sokat mocorog a babám már vagy 4 hete, naponta többször. Egyre erősebben érzem a mzgásait, hullámzik a hasam, kidudorodik a baba ha megfeszitem a hasizmom. Elkezdtett viszketni a hasamon a bőr pár napja. 3 napja erős szúrást éreztem a méhemben kb 1 percig, nagyon megijedtem de elmúlt szerencsére. 1 hete este úgy éreztem, mintha nem tudnék rendesen levegőt venni, mintha nem tágulna megfelelően a tüdőm. Tudom, hogy ez jellemző a terhességre,de több nő azt mondta, ezek inkább 26 hetes kor körül jelentkeznek. Ti is éreztetek hasonlókat.

24+5 vagyok.(elvileg)

2012. aug. 27. 06:30
 1/4 A kérdező kommentje:
És még kiegészíteném azzal, hogy azt is kb 3 hete érzem, hogyha kicsit is pisilnem kell, szabályosan fájni,fesziteni kezd a hólyagom rögtön, tehát nem úgy mint amikor régen esetleg nem rögtön mentem a wcre amikor keleltt. Most ha kicsit is megtelik a hólyagom,rögtön érzem ezt. Ja és mindezidáig mindig farosnak látták még a babám, de azt mondták ezzel egyenlőre ne törödjek.
2012. aug. 27. 06:32
 2/4 anonim ***** válasza:
minden ok. terhes vagy csak.:)lesz még rosszabb is, ahogy nő a bébid:)
2012. aug. 27. 07:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia! :) A bőrömre (has és mell) én sheavajat és szőlőmagolajat használok, egyiket reggel, masikat este, nekem egyelőre nagyon bevált mindkettő! Nekem is szoktak szúrkálások lenni a hasamban, a méhemnél, de ez állítólag teljesen normális! Ráadásul keményedni is szoktam, de mivel nem okozott eddig méhszáj kinyílást, ezért az orvosom teljesen megnyugtatott ezzel kapcsolatban, hogy nincs semmi gond! Én a 3. probléma, amit felvetettél, arra sajnos, nem tudok válaszolni, de nekem még nem volt ilyen! Viszont nekem a csontjaim fájnak kissé a medencémnél már 1-2 hete, erre meg azt mondták, hogy tágulnak a csontjaim, hogy legyen helye a babának majd szülésnél! Próbálok sokat sétalni, meg mozogni es ilyenkor kicsit jobb!:) De holnap megyek orvoshoz, majd megkérdezem!

Első baba, még én sem nagyon tudom mi normális, mi nem! :)

Én is ma vagyok amugy 24 plusz 5 hkm :) (ha gondolod, irj privit)

További szép napot Nektek! :)

2012. aug. 27. 15:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor nyugtázom, hogy tényleg minden a baba növekedése miatt van.
2012. aug. 27. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!