Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » SOS! Teljesen kész vagyok...

SOS! Teljesen kész vagyok idegileg! Írnátok nekem csak hogy legyen kivel megbeszélnem a dolgaimat? Belázasodhatok a sok sírástól?

Figyelt kérdés
A férjemmel már tegnap óta vitázunk.Berugott és úgy viselkedett ami nem illő egy kisbabát váró apától.Ölelgetett,puszilgatott olyan lányokat akik nem is a családba tartoznak csak nevelt lányok.Azonkívül az egyik ún. "húgával" eléggé félreérthető helyzetbe találtam őket amin csak röhög rajtam.Meg voltak még húzásai.Ma elment oszt.találkozóra és mondtam neki hogy kiteszem az étterem előtt és én elmegyek a testvéremékhez,de nem ő kb. jó ha van 1 km-re az étterem kocsival akar menni és kész ha nem tetszik sétáljak át a bátyámhoz ami 30 km.Utánna mennek bulizni és engem pegig leszar.Ahova mennek az anyjának a háza és mondtam neki hogy utánna ha már úgy is csak buli van akkor kinézhetnék e és azt válaszolta hogy nem akarja hogy ott legyek.A kocsit sem akarta ideadni de én amíg lefürdött elmentem,de fogtam azt a pénzt is amit már a kisbabára összegyűjtöttünk.Nekem soha nem cicomázta magát,de tudom hogy nincs itthon így visszajöttem és tiszta pancsuli szag volt.Ja és a lényeg hogy visszahívott hogy hozzam haza a személyes holmiját és azt mondta hogy mire játszom magam mindjárt kiszed a kocsiból és jól megagyabugyál.Annyira ki vagyok idegileg hogy a sírást nem tudom abbahagyni.Remegek meg minden és nagyon félek hogy a picúromnak baja lesz.Nagyon azon filózok hogy elhagyom és addig amíg ő vacsorázgat én összepakolok és hazaköltözök a szüleimhez.Ti ilyen helyzetben mit tennétek?Teljesen padlón vok úgy érzem.HOgy tudnék már végre lehiggadni hogy a babámnak ne legyen baja?Nemtudom érthető e amit írtam?Bocsi a hosszú levélért de beszélni senkivel nemtudok annyira bőgök csak írni.Előre is köszi aki elolvassa!!!!!24 hetes km.
2009. júl. 25. 18:25
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Azért 24 hetes terhesen lelépni egy amúgy jó házasságból...nem tudom.Kicsit -nagyon le kéne higgadni mindőtöknek,ha a mamánál,hát nála,de ne vágj el minden szálat.Minősíthetetlenül viselkedett a párod,ez vitathatatlan,de talán megmenthető még főleg hogy az a picike ott a pocakodban kettőtöké.
2009. júl. 25. 20:33
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Végig olvastam mindent! A hideg rázott! Vegyes érzéseim vannak. Nem tudom mi lenne jobb.Néha azt gondoltam menni de mégse menni pff nehéz ügy. De ha amúgy meg jó a házasság akkor lehet most megijedt csak nem?? Ő is ilyen fiatal? Mert ugye ez igen ritka manapság hogy 23 évesen 6.házassági évforduló. Fél a baba érkezésétől. Nyugodj meg és várd meg meg kell beszélni a dolgot de nagyon!!! Mond meg neki ez volt az utolsó ilyenje! Sok sikert! Szorítok,hogy minden rendben legyen! Üdv:37 hetes km
2009. júl. 25. 20:40
 23/30 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele telefonon és megmondtam hogy ha ma is úgy fog hazajönni és nem időben holott holnap megy melózni utánna meg nekem nyafog hogy milyen rosszul van és hogy milyen fáradt,akkor elmegyek és felejtsen el.Nemtudom eddig még nem jött haza és állítólag még az étteremben csücsül és ezután lesz a buli.Azt mondta hogy beszélünk majd de hihetetlenül besokalltam most és már hinni sem nagyon tudok neki mikor hazugságon is kaptam már rajta.
2009. júl. 25. 21:13
 24/30 anonim ***** válasza:

Szia!

Nincs egy közelebbi barátnőd, akihez kaphatnád magad és 1-2 napra való cuccal odaköltözhetnél?? Vagy akár a szüleidhez is, én mindenképpen megadnám neki azt a pofont, hogy az üres lakásba érjen haza, gondolkozzon már el egy picit!!!! Mindenképpen valami nyugalmas hely kellene Neked most a picivel, nem javaslom hogy otthon várd őt, és még jobban összevitatkozzatok ha hazaér...Vegyél egy finom zuhanyt, az is meg fog nyugtatni egy picit, és lépj le otthonról egy-két napra! Ez a minimum!!!

2009. júl. 25. 21:46
 25/30 anonim ***** válasza:

Szia! Én mindenképp elmennék a szüleimhez vagy ő küldeném el. Attól tartok az utolsó opció nálad nem jön szóba. Az, hogy egy kis levegőváltozás van nálad, semmit nem jelent, de meg kéne nyugodjatok. A párod meg nagyon felelőtlen és neveletlen, egy állapotos nővel így bánni... lesülne a bőr a képemről, ha férfi lennék. Ráadásul az ő gyermekét hordod. Szerintem, ha otthon maradsz is agyalni fog.

Még egy dolog. Nem kell, hogy feltétlen igazam legyen, de amelyik férfinek valaha is számítottam, rohant hozzám terhesség nélkül is, ha hasonló idegállapotba kerültem. Igaz, én mindig nagyon elvhűen bántam a pasikkal, de most nem kéne gyengének lenned. Most és mindörökre tudnia kell, ha együtt akarjátok a gyereket felnevelni, hogy ez a viselkedés nem fér bele.

2009. júl. 26. 00:15
 26/30 anonim ***** válasza:
...agyalni fogsz, elírtam, ne haragudj
2009. júl. 26. 00:16
 27/30 anonim ***** válasza:
NA hogy dontottél?33 hetes km.
2009. júl. 26. 12:46
 28/30 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok!

Hát nembírtam megállni és megvártam hogy hogy fog hazajönni és mikor.Volt töltet a fejébe amit nem is tagadott.A lényeg a lényeg hogy ma még nem nagyon tudtunk beszélni mert reggel ment dolgozni és anyumék jöttek hozzám aztán mi meg elmentünk itthonról a tesómékhoz és nemrég értünk haza de ő már alszik.Az egyszer tuti hogy most nagyon határozottan fogok vele beszélni és ha neki így nem lesz jó akkor elmegyek.Elég volt belőle.Föltudom nélküle is a babát nevelni nem kell ő is hogy még az ideget is egyem mellette.Éjfél után jött haza és bizonygatni akarta hogy mennyire hiányoztam és hogy mennyire aggódott értem.Én meg mondtam na ezt az áldumát most fejezze be mert egy szavát sem hiszek el neki és nem is vagyok rá kíváncsi és fogja be.Egyenlőre még itt vagyok aztán már csak rajta múlik hogy velem vagy nélkülem.Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a törődést és hogy szánt rám időt!!!!!!Így még soha nem voltam mint tegnap de végre túl vagyok azon a napon is.Majd megírom a fejleményeket ha kíváncsiak lesztek rá.

Ja és már érdekes nem akart megverni.Tök higgadt volt és hallgatott mint a sz.ros disznó.Tudta ő hogy ludas.

2009. júl. 26. 21:38
 29/30 anonim ***** válasza:
Szia! 20:40 es vagyok. Na mizu? Beszéltetek végűl? MAjd írd meg mi volt? Azért remélem meg tudjátok beszélni!!! :)
2009. júl. 27. 08:11
 30/30 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Most nézegetem vissza hogy miket kérdeztem eddig.

Képzeljétek úgy megváltozott a férjem hogy álmomban nem gondoltam volna.Egy minta apuka lett.Annyira szereti a fiát,hogy ha pl. mamára hagyjuk és vásárolni megyünk akkor ő sürget hogy siessek már mert a csöpihez sietni kell.

Jobban félti mint én pedig én is féltem de ő.....

Olyan jó hogy így megváltozott.Mindig siet haza,a sokszor megköszönte hogy szültem neki a fiunkat,mindig mondja hogy mennyire szeret minket,sokat törődik a fiával és ezt értem a fürdetéstől a tisztábarakásig,sétáig.Ellátja gond nélkül és még sorolhatnám.Egyszóval most már örülök hogy ő fiam apja és már várjuk a kistesót is akit szintén nagyon vár és örül neki.Sokat dolgozik értünk és nagy tervek megvalósítása előtt állunk.

2010. jún. 11. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!