SOS! Teljesen kész vagyok idegileg! Írnátok nekem csak hogy legyen kivel megbeszélnem a dolgaimat? Belázasodhatok a sok sírástól?
Szia!
Nincs egy közelebbi barátnőd, akihez kaphatnád magad és 1-2 napra való cuccal odaköltözhetnél?? Vagy akár a szüleidhez is, én mindenképpen megadnám neki azt a pofont, hogy az üres lakásba érjen haza, gondolkozzon már el egy picit!!!! Mindenképpen valami nyugalmas hely kellene Neked most a picivel, nem javaslom hogy otthon várd őt, és még jobban összevitatkozzatok ha hazaér...Vegyél egy finom zuhanyt, az is meg fog nyugtatni egy picit, és lépj le otthonról egy-két napra! Ez a minimum!!!
Szia! Én mindenképp elmennék a szüleimhez vagy ő küldeném el. Attól tartok az utolsó opció nálad nem jön szóba. Az, hogy egy kis levegőváltozás van nálad, semmit nem jelent, de meg kéne nyugodjatok. A párod meg nagyon felelőtlen és neveletlen, egy állapotos nővel így bánni... lesülne a bőr a képemről, ha férfi lennék. Ráadásul az ő gyermekét hordod. Szerintem, ha otthon maradsz is agyalni fog.
Még egy dolog. Nem kell, hogy feltétlen igazam legyen, de amelyik férfinek valaha is számítottam, rohant hozzám terhesség nélkül is, ha hasonló idegállapotba kerültem. Igaz, én mindig nagyon elvhűen bántam a pasikkal, de most nem kéne gyengének lenned. Most és mindörökre tudnia kell, ha együtt akarjátok a gyereket felnevelni, hogy ez a viselkedés nem fér bele.
Sziasztok lányok!
Hát nembírtam megállni és megvártam hogy hogy fog hazajönni és mikor.Volt töltet a fejébe amit nem is tagadott.A lényeg a lényeg hogy ma még nem nagyon tudtunk beszélni mert reggel ment dolgozni és anyumék jöttek hozzám aztán mi meg elmentünk itthonról a tesómékhoz és nemrég értünk haza de ő már alszik.Az egyszer tuti hogy most nagyon határozottan fogok vele beszélni és ha neki így nem lesz jó akkor elmegyek.Elég volt belőle.Föltudom nélküle is a babát nevelni nem kell ő is hogy még az ideget is egyem mellette.Éjfél után jött haza és bizonygatni akarta hogy mennyire hiányoztam és hogy mennyire aggódott értem.Én meg mondtam na ezt az áldumát most fejezze be mert egy szavát sem hiszek el neki és nem is vagyok rá kíváncsi és fogja be.Egyenlőre még itt vagyok aztán már csak rajta múlik hogy velem vagy nélkülem.Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a törődést és hogy szánt rám időt!!!!!!Így még soha nem voltam mint tegnap de végre túl vagyok azon a napon is.Majd megírom a fejleményeket ha kíváncsiak lesztek rá.
Ja és már érdekes nem akart megverni.Tök higgadt volt és hallgatott mint a sz.ros disznó.Tudta ő hogy ludas.
Sziasztok!
Most nézegetem vissza hogy miket kérdeztem eddig.
Képzeljétek úgy megváltozott a férjem hogy álmomban nem gondoltam volna.Egy minta apuka lett.Annyira szereti a fiát,hogy ha pl. mamára hagyjuk és vásárolni megyünk akkor ő sürget hogy siessek már mert a csöpihez sietni kell.
Jobban félti mint én pedig én is féltem de ő.....
Olyan jó hogy így megváltozott.Mindig siet haza,a sokszor megköszönte hogy szültem neki a fiunkat,mindig mondja hogy mennyire szeret minket,sokat törődik a fiával és ezt értem a fürdetéstől a tisztábarakásig,sétáig.Ellátja gond nélkül és még sorolhatnám.Egyszóval most már örülök hogy ő fiam apja és már várjuk a kistesót is akit szintén nagyon vár és örül neki.Sokat dolgozik értünk és nagy tervek megvalósítása előtt állunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!