Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » SOS! Teljesen kész vagyok...

SOS! Teljesen kész vagyok idegileg! Írnátok nekem csak hogy legyen kivel megbeszélnem a dolgaimat? Belázasodhatok a sok sírástól?

Figyelt kérdés
A férjemmel már tegnap óta vitázunk.Berugott és úgy viselkedett ami nem illő egy kisbabát váró apától.Ölelgetett,puszilgatott olyan lányokat akik nem is a családba tartoznak csak nevelt lányok.Azonkívül az egyik ún. "húgával" eléggé félreérthető helyzetbe találtam őket amin csak röhög rajtam.Meg voltak még húzásai.Ma elment oszt.találkozóra és mondtam neki hogy kiteszem az étterem előtt és én elmegyek a testvéremékhez,de nem ő kb. jó ha van 1 km-re az étterem kocsival akar menni és kész ha nem tetszik sétáljak át a bátyámhoz ami 30 km.Utánna mennek bulizni és engem pegig leszar.Ahova mennek az anyjának a háza és mondtam neki hogy utánna ha már úgy is csak buli van akkor kinézhetnék e és azt válaszolta hogy nem akarja hogy ott legyek.A kocsit sem akarta ideadni de én amíg lefürdött elmentem,de fogtam azt a pénzt is amit már a kisbabára összegyűjtöttünk.Nekem soha nem cicomázta magát,de tudom hogy nincs itthon így visszajöttem és tiszta pancsuli szag volt.Ja és a lényeg hogy visszahívott hogy hozzam haza a személyes holmiját és azt mondta hogy mire játszom magam mindjárt kiszed a kocsiból és jól megagyabugyál.Annyira ki vagyok idegileg hogy a sírást nem tudom abbahagyni.Remegek meg minden és nagyon félek hogy a picúromnak baja lesz.Nagyon azon filózok hogy elhagyom és addig amíg ő vacsorázgat én összepakolok és hazaköltözök a szüleimhez.Ti ilyen helyzetben mit tennétek?Teljesen padlón vok úgy érzem.HOgy tudnék már végre lehiggadni hogy a babámnak ne legyen baja?Nemtudom érthető e amit írtam?Bocsi a hosszú levélért de beszélni senkivel nemtudok annyira bőgök csak írni.Előre is köszi aki elolvassa!!!!!24 hetes km.
2009. júl. 25. 18:25
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Írtam smst a bátyámnak hogy ne várjon nem megyek és már a szüleimmel is beszéltem.Ők szívesen várnak.És a drágaság is most hívott hogy hol vagyok hogy aggódik értem és a babáért ne idegeskedjek stb.De azért még bulizni elmegy és majd jön valamikor nemtudja mikor egyszer csak jön.Ja és ne költözzek haza.Tudtam hogy a babára félretett pénzt is fogja keresni mert már kérdezte hogy hol van és közöltem vele hogy elvittem arra az esetre ha hazaköltözök akkor esélye se legyen elverni.
2009. júl. 25. 18:48
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Válazd a koltozést.Nincs mit ilyen mellett várnod.Ha nem lépsz így fognak eltelni a honapok,évek és változás meg nem lesz.Kell ,hogy ráijessz,mégha aztán megis bocsájtasz neki.Még egy esélyt adhatsz neki,ha fogod látni,hogy megváltozott,de 1-2 bocsánatkérés után ne add be mindjárt a derekad,mert így nemfogsz elérni változást.Kell,hogy lássa rajtad nemfélsz attol ,hogy egyedul maradsz a picivel.Tapasztalat.
2009. júl. 25. 18:52
 13/30 A kérdező kommentje:

Most októberben lesz a 6. házassági évfordulónk és szeptemberben lesz 8 éve hogy együtt vagyunk.

Máskor nem volt ilyen ez nekem is a furcsa.Sőt állandóan a nyakamon lógott,bújt stb.

2009. júl. 25. 18:55
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
18.52-es vagyok.Na akkor azért lépj,hogy még idoben megtudd menteni a házasságotokat.Ha ennyi ideig egyutt voltatok,megéri,hogy felrázd ot egy kicsit,hogy ez így nem mehet tovább,és legyen olyan mint azelott volt.Most hogy jon a baba neked is szukséged van a nyugalomra,sot.Hidd el kell egy drasztikus lépés,hogy észhez térjen és minnél elobb annál jobb mind a kettotoknek.átmentem már én is sok mindenen ,de megérte harcolnom .10 éves fiu anyukája ,és 33 hetes km.
2009. júl. 25. 19:03
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is csomagolj és menj, neked most nyugalomra van szükséged és a babádnak is. Lehet hogy ez a lépés kell neki is hogy helyre rázódjon az esze. Nyugodj meg mert a sok sírás nem tesz jót nektek, a szüleidnél biztonságban leszel.
2009. júl. 25. 19:04
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Én elmennék...

ha nem is az összes cuccommal, de egy jó nagy adaggal. telefont ne vedd fel, ne is tudjon rólad, had könyörögjön ha teszi 1 ideig.

2009. júl. 25. 19:16
 17/30 A kérdező kommentje:

Fúúú de iszonyatosan igazatok van!!!!!

De egyszer már költöztem haza és akkor is nagyon ki voltam.Ha anyámékhoz megyek akkor meg azon agyalok hogy mit csinál kivel van stb.,hogy jár föl pestre dolgozni meg ilyenek és az sem jó.Már mondtam neki tegnap méregből hogy megbántam hogy vele vállaltam gyereket lehet mással kellett volna aki jobban megbecsül de ez nem igaz mert szeretem és soha nem kéne más.

NAGYON NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM AZOKNAK AKIK SZÁNTAK RÁM IDŐT!!!!!

2009. júl. 25. 19:23
 18/30 anonim ***** válasza:
75%
Megkérdezhetem hány éves vagy? Házasok vagytok?
2009. júl. 25. 19:33
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Most a legfontosabb a Te és babád egészsége. Legfőképpen nyugalomra van szükséged és ezt ott vele nem kapod meg. Felelőtlenség egy ilyen embernek szülni, de már nincs más választásod, tehát menj valahová/valakihez, akár szülő, rokon, barátnő stb. ahol a terhességet tudod élvezni és magaddal foglalkozni, nem a bunkó pasid hülyeségein idegeskedni. Nem bocsátanád meg se magadnak, se neki,ha valami rossz történne, igaz? Cselekedj, és ne idegeskedj, higgadtan mindent gondolj végig és cselekedj!!!
2009. júl. 25. 19:33
 20/30 A kérdező kommentje:
23 éves leszek nov.-ben és igen házasok vagyunk okt.-ben lesz 6 éve.
2009. júl. 25. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!