Vasarolhatok Internetrol alacsonyabb dioptriaju kontaktlencset, anelkul, hogy szemesszel megbeszelnem?
Azt hallottam,hogy kontaktlencsebol eleg gyengebb is,mint szemuvegbol,nem kell ugyanolyan eros...
-2,25-rol mennyivel menjek lejjebb?...
2,25ről 2.00-ra menj lejjebb, kábé, vagy akár 1.75 is jó lehet. nekem fél dioptriával gyengébb a kontaktom. Amúgy meg bármilyen lencsés netes oldaltól rendelhetsz szemész nélkül, de nem árt tudni, hogy milyen márka az, ami neked bejön.
Ha már volt lencséd, akkor nyilván van egy bejáratott márkád, ha még nem próbáltál lencsét soha, akkor azért az elsőnél érdemes optikushoz menni, mert a lencsének nemcsak az erősségét, de a görbületét is kell nézni, és azt a szemedre kell igazítani, ezt pedig optikus csinálja. Az optikus keres egy márkát is, ami jó a szemedre. Szóval az elsőnél menj dokihoz, anélkül úgyse tudsz rendelni netről, utána meg
www.lencseonline.hu www.lencsemester.hu www.diszkontlencse.hu
Koszi szepen a valaszt.
Nagyon regota hordok kontaklencset.
Ha meg a szemed nem javult, de te mégis csökkented a lencse erősségét önhatalmúlag, akkor azt éred el, hogy nem fogsz elég jól látni, odalesz a komfortérzeted. És azzal is megerőltetetd a szemed, ha egyfolytában erőlködnie kell. Úgyhogy vizsgálat nélkkül nem ajánlom egyáltalán ezt neked.
De én most már tök nem értelek. Mi a -2.25? A kontakt, vagy a szemüveg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!