Ha nem lesz fogadott orvosom szülésnél, akkor kell valamit előre megbeszélnem az ügyeletes orvossal, vagy ha szükség lesz rá azonnal fog-e jönni? Szülésznőm az lesz fogadott.35 hetes km
Figyelt kérdés
2009. jún. 3. 11:50
1/6 anonim válasza:
Nem tudhatod, hogy éppen melyik orvos lesz akkor ügyeletben. Nem kell az ügyeletessel beszélned leőre, ha beérsz, szólnak neki és ő azonnal megvizsgál. Ő dönti el mik lesznek a következő teendők.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2009. jún. 3. 12:42
3/6 anonim válasza:
Szia!Nekem is csak szülésznőm volt,mikor bementem megvizsgált ő volt velem végig és amikor eljött az idő szólt az ügyeletes dokinak.A szülésznőd fog szólni az éppen ráérő ügyeletesnek,mivel többen vannak.Gyors,könnyű szülést kívánok.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a másodiknak is!
Konkrétan erre gondoltam, amit leírtál!
Köszönöm!
2009. jún. 3. 15:05
5/6 anonim válasza:
A második válaszoló vagyok,ha tudok még segíteni irj ha van kérdésed,akár privátot is,ja és szivesen. szia
6/6 A kérdező kommentje:
Kedves második!
Elnézést, hogy csak most válaszolok!
Már elég késő van, úgyhogy holnap írnék majd privit, ha nem gond...
Előre is köszi! Akkor holnap!
Jó éjszakát!
2009. jún. 3. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!