Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem kérdés! Mikor mutatható...

Nem kérdés! Mikor mutatható ki leghamarabb?

Figyelt kérdés
Mikortól látszik egyértelműen a baba neme!Egy erről szóló dokumentum filmben ha jól emlékszem 12 hetes korra kifejlődik a baba neme!Ti mikor tudtátok meg a babátok nemét?
2012. aug. 24. 19:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nekem 15 hét 2 naposan fiút mondtak, másnap már lány volt. Azóta is kislány, jövő héten születik :)

38+3 hkm

2012. aug. 25. 09:50
 12/15 A kérdező kommentje:

Nem akarok én erősködni,csak érdekelt hogy mikortól mondható meg.De most olvastam hogy bár tényleg 12 hetes korra alakul ki a nemük,csak később lehet megmondani.

Köszi a válaszokat.

2012. aug. 25. 12:34
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha fiú, akkor nagyobb az esélyed, hogy meg tudják mondani, ha lány, akkor bizonytalanabb.

Egyik gyereknél 16 hetesen látszott a fiú, másiknál 13 hetesen, de ez utóbbi ey 4d szupergépen látszódott

2012. aug. 25. 12:51
 14/15 anonim ***** válasza:
kislányommal 12.héten megmondta, most 13. héten is majdnem biztosra állitotta h fiu, második gyerek
2012. aug. 25. 14:35
 15/15 anonim ***** válasza:
12hetesen csak a hugycső szögèböl látni hogy fiú vagy lány. Profi gép és profi szonográfus kell hozzá. Nekem is és tesómnak is megmondták 12 hetesen. Mindhárom baba az lett aminek mondták.
2012. aug. 26. 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!