Nem kérdés! Mikor mutatható ki leghamarabb?
Figyelt kérdés
Mikortól látszik egyértelműen a baba neme!Egy erről szóló dokumentum filmben ha jól emlékszem 12 hetes korra kifejlődik a baba neme!Ti mikor tudtátok meg a babátok nemét?2012. aug. 24. 19:46
2/15 anonim válasza:
12 hetesen még nem tudják neked 100%-ra megmondani.Nekem ott fiút mondtak a doki még herezacskókat is látott!Aztán a 30.héten(addig nem mutatta magát)kiderült hogy kislány.
3/15 A kérdező kommentje:
De akkor számíthatok rá hogy a 12 UH-n mondani fog nemet?
2012. aug. 24. 19:51
4/15 anonim válasza:
Én nem is akartam volna a 12.héten tudni,akkor sem ha az orvos azt mondta volna,hogy látja. Mondtam is neki,hogy csak akkor mondja meg,ha 100%!
5/15 anonim válasza:
2.vagyok
Ha rákérdezel akkor biztos mond valamit.De itt az én példám,látod ott nekem is fiút mondtak és kislány lett.Ami persze nem baj.:-)
6/15 anonim válasza:
nekem 4dn 15hetesen mondták hogy kislányom lesz,és most 34hetesen is azt mondják :)
7/15 anonim válasza:
Nekem a doki azt mondta még 18 hetesen is,hogy picike még a nemi szerve és nem is terpesztett.Szerintem ez változó,sok mindentől függ....
29hkm
8/15 anonim válasza:
Előző vagyok,20 hetesen is kislánynak mondták,de 28 hetesen 100%-ra.
9/15 anonim válasza:
én a 12 hetesen kérdeztem és azt mondta a doki hogy nem mond mert ilyenkor csak tippelni lehet. a 19 hetesen azt mondták kislány, igaz akkor sem tutira. most megyünk majd 4D-re, majd ott kiderül remélhetőleg hogy mi is van a kis lábacskái között :)
10/15 anonim válasza:
Ha erősködsz, lehet, hogy mond valamit. Nekem egy szupi magánklinikán a szonográfus azt mondta, hogy ő csak a 15. héten merne bármit is mondani, pedig ott nagyon jó uh géppel dolgoznak. Mindkét gyermekemmel ott voltam uh vizsgálatokon és mindkettőnél csak a 18. héten tudta megmondani a nemüket, viszont akkor pontosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!