Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terheseknél mikor jelenkezik...

Terheseknél mikor jelenkezik leghamarabb a puffadás?

Figyelt kérdés
Honan lehet tudni hogy fel vagyok fuffadva???
2012. jún. 18. 17:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én már kéthónaposan tapasztaltam.
2012. jún. 18. 17:10
 2/11 anonim ***** válasza:

Nagyon feszít a hasad és sokat kell szelelned :)

Olyan levegős a pocid

2012. jún. 18. 17:12
 3/11 anonim ***** válasza:

Onnan lehet tudni, hogy a korábban megszokottnál jobban feszül az alhasad, picit mintha megnőtt volna, feszes, mintha gömbölyödne de persze nem a méh nagyságától, mert az még nem akkora hogy látszódjon a növekedése ebben a kezdeti stádiumban.... A régi passzosan kényelmes gatyáid szűknek érződnek, esetleg jobban esik ha kigombolod...

van aki ki tudja pukizni, van aki nem.

Általában az első trimeszter gyakori kísérőtünete a puffadás - ám nem törvényszerű, hogy jelentkezik (mint ahogy az sem, hogy 100% terhestünet, teszt/orvosi vizsgálat igazolja a várandósságot, az esetleges kísérőtünetekből nem lehet biztosra megállapítani!).

de pl nekem az első babánál egyáltalán nem volt ilyen, a másodiknál is csak a 6.-8. hetek között, ha jól rémlik.

2012. jún. 18. 17:19
 4/11 A kérdező kommentje:
Akkor 4hetesen még nincs ilyen???
2012. jún. 18. 17:35
 5/11 anonim ***** válasza:

lehetni éppen lehet :) mindenkinél más, nem mindenkinél jön elő, és akinél meg előjön, azoknál nem feltétlenül ugyanakkor. de korai terhestünet szokott lenni, tehát kb az első trimszter végével nagyjából elmúlik.

szal 4 hetesen simán lehet

2012. jún. 18. 17:44
 6/11 anonim ***** válasza:
Én 8 hetes vagyok. Már az eleje óta fel vagyok puffadva,lassan felszállok,mint egy léggömb! :)
2012. jún. 18. 18:20
 7/11 A kérdező kommentje:
Én is mintha fel lennék puffadva.. Állandóan pukizni kell.
2012. jún. 18. 19:01
 8/11 A kérdező kommentje:
Meg fel van fuvodva a hasam!!!
2012. jún. 18. 19:47
 9/11 anonim ***** válasza:
6hetes vagyok. Én is rengeteget pukizok. Úgy érzem magam mint egy strandlabda, nem tudom összegombolni a nadrágaimat. Kénytelen voltam ma venni 2újat. 2számmal nagyobbat!!! Már a sírógörcs kerülget, hogy ebben a kánikulában feldurranok!
2012. jún. 18. 22:02
 10/11 anonim ***** válasza:
Én is nagyon korán puffadtam, úgy az 5. héttől.
2012. jún. 18. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!