Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A puffadas az elso trimeszterb...

A puffadas az elso trimeszterben (9 hetes) el fog mulni? Van hogy 2-3 kg is feljon delutanig, ami reggelre lemegy. Ez normalis?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 23. 20:10
 1/3 anonim ***** válasza:

a puffadás az gáz... nem a vizesedéssel kevered?

amúgy el fog múlna, rendeződnek most a beleid, hogy legyen hely a méhednek.

de azt nem tudom, hogy 2-3 kiló hogy megy fel-le vagy mitől :O

2012. ápr. 24. 00:25
 2/3 A kérdező kommentje:
lehetseges akkor hogy vizesedes? Ilyen hamar? A hasam reggelente lapos, delutanra pedig hatalmasra fujodik fel es faj is. Remelem el fog mulni.
2012. ápr. 24. 06:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy nem vizesedés. Velem is ez van (8+5 hetes vagyok). Reggelente még lapos a hasam, estére meg olyan, mintha lenyeltem volna egy labdát, annyira puffadok. Azt mondják, ez elmúlik az első trimeszter végére. Kitartás!

Reméljük, hogy néhány hét múlva már nem a puffadás miatt fog kerekedni a pocink. :)

2012. ápr. 24. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!