Akinek az elso trimeszterben volt elhalt magzata, erezte, hogy baj van?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 17. 08:52
1/6 anonim válasza:
egyik napról a másikra minden terhestünetem elmúlt a 8. héten, ez nem tetszett nekem és igazam volt....azóta már született egy kislányom és most várjuk a tesóját.
2/6 anonim válasza:
nekem is minden terhestünetem elmúlt, főleg a mellfeszülés
3/6 anonim válasza:
Én nem éreztem semmit, de mondjuk elég sokat is dolgoztam. Nekem a doki szerint a 8. hétben halt el, de csak a 12. hétben voltak jelei.
4/6 A kérdező kommentje:
En is a 8. hetben vagyok, tegnap ota nem erzek mellfeszulest es puffadast sem. Nagyon izgulok, foleg hogy orvoshoz csak egy honap mulva kell mennem.
2012. ápr. 17. 13:32
5/6 anonim válasza:
Szia,
ha kétségeid vannak,és teheted,szerintem menj előbb dokihoz,már csak azért is,mert a stressz is baromi rosszat tesz a babának.
6/6 anonim válasza:
Én semmit nem éreztem, megmaradtak a tünetek még a műszeres befejezés utáni napokon is. A tüneteket a hormonok okozzák, amik általában nem ürülnek ki azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!