Az elso trimeszterben szabad takaritani haziallatokat?
Nekünk kutyánk van, de amióta éreztem, hogy babás vagyok, az ő kakiját is csak kesztyűben szedem és alaposan kezet mosok minden símogatás után.
Ha Te is így teszel, azzal csak jót tehetsz magadnak és a babának.
Jó babavárást!
5+4 km
Nekem tengerimalacaim voltak (4-en), gumikesztyűt húztam, amíg a pisis-kakis almot kiszedtem alóluk, utána kézmosás.
Szerintem ezekkel a rágcsálókkal nem lehet olyan gond, mint a kinti mászkálós macskákkal.
én nemrég tudtam meg ezt a toxoplazma dolgot, így elmentem vérvételre és kiderült, hogy korábban nem kaptam meg, tehát nem vagyok védett. azóta a macskát, madarat nem én takarítom (nem csak a macska terjeszti, csak főleg az, de lényegében bármi lehet a közti gazda)
menj el tesztre, ha még sose volt ilyened, akkor nem vagy védett, fokozottan ügyelj (én ezt úgyí oldottam meg, hogy kepasszoltam a dolgot). ha már korábban elkaptad (azt is megnézik, hogy korábbi vagy mostnai a fertőzés) akkor nyugi van.
Háziorvos kis kír, de maszekban is pát ezer ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!