Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetes vagyok és +16kgnál...

32 hetes vagyok és +16kgnál vagyok, van ezzel más is így vagy volt így?

Figyelt kérdés
első babám, normál súlyról indultam, nem voltam rosszul az elejétől jött fel fokozatosan.

2012. aug. 23. 14:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A 34. hétig 15kg-t híztam, aztán nem jött fel több, én is csodálkoztam. 38+3-n szültem, és szülés után 1 héttel még 1 kg volt rajtam. Lehet te is így jársz majd, és mostantól nem megy rád több. Mondjuk nekem lehet az volt az oka, hogy bejött a kánikula, és alig ettem, ki tudja.
2012. aug. 23. 14:51
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok

Van egy táblázat amin meg lehet nézni a súlyunkhoz képest hogyan alakult a felszedett kilók.

Akit érdekel:

[link]

Amúgy én ma vagyok 31+1 mensi szerint és +13 kg vagyok már sajna. viszont a táblázat szerint pont a normál értéken vagyok.

2012. aug. 23. 15:19
 13/15 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

26. hétnél tartok eddig +14 kg, de hát ez van..:) szerintem nem eszek annyit, sőt ahogy nő a baba úgy eszek egyre kevesebbet (ez nem csak a saját véleményem, a család szerint is így van)Meg ebben a jó kis melegben kicsi vizesedik a bokám is, védőnőm szerint ez is jelent 1-2 kg pluszt.

Eleinte idegesített, de most már nem. Senki nem piszkál érte. Majd szülés után lemegy magától vagy később tornától és futástól:)

2012. aug. 23. 15:31
 14/15 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Lányok nyugi nem biztos ám az, hogy ezek a plusz kilók mind zsír. Pláne ha odafigyeltek a kajára. Lehet a szervezetetek jobban raktározza a vizet. Nem dagad sokat a lábatok?

2012. aug. 23. 15:39
 15/15 A kérdező kommentje:

nekem a melegben dagad, pl. tegnap megint bedurrant, pedig most pár hétig olyan jó volt!

hát ebben bízom én is, mert amiket eszek az teljesen normális kategórián belül van..

ezt a súlykalkulátort ismerem, de eszerint 40 hetesen kellene 16 plussznál tartanom, és akkor is maximum mezőben, szval ez már nekem nem aktuális:)

viszont gyarapodási ütemben nagyjából végig így haladtam, csak kb.2 x kb 2 kilóval többet híztam mint kellene..eddig, meglátjuk majd mi lesz.

amúgy eleinte engem is jobban idegesített, mostmár úgy vagyok vele, hogy hát rémisztőnek hangzik a 20 de nem érdekel, mert nem tudok egyszerűen mit tenni. legközelebb megpróbálhatok nagyon figyelni az elején, de hát akkor meg 2 óránként éhes voltam és ráadásul akkor egyáltalán nem jöttek be a zöldségek-gyümölcsök, mondjuk az édesség se..inkább jó kiadós ebédjeim voltak, meg 1-2szendvicses reggelik-vacsorák, de aztán 2 trimeszterben ez elmúlt..

2012. aug. 23. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!