Már most is kellemetlen a hajolás, guggolás, más is van ezzel így?
12. héten vagyok. valószínűleg azért látom már most a pocim, mert nádszálkisasszony vagyok. :)
kicsit kellemetlen,mert mi lesz később?? :)
Mi lesz később? :) Nyögés ágyból felkeléskor, és úgy fogsz lehajolni dolgokért h kb. már terpeszben vagy :) A férjem jókat szokott mosolyogni rajtam :)
32hkm
kedves 3! nem az volt a kérdés, hogy ez puffadás-e!
egyértelműen már a baba miatt növöget a hasam.
12. hétig nem látható a méh növekedése, pláne egy kb. 80 mm-es magzat, mivel ekkor még a szeméremcsont mögött helyezkedik el.
A puffadás valóban annál inkább előfordulhat.
Velem is pl. az történt, hogy kb. 8-13 hetes korom közt szűkebbek lettek a nadrágjaim, lett egy kis "puklim" a köldököm alatt, majd eltűnt amint rendeződött az emésztésem.
16-17 hetesen kezdett szemmel láthatóan nőni, de még most, 24 hetesen is inkább nézek ki molettnek, mint kismamának.
hát nem tudom... egyik nadrágom sem jön már rám, nem tudom begombolni őket. nem is híztam nagyon max 1 kilót.
de igazából NEM az volt a kérdés, hogy ez már a baba miatt van-e hanem ez: Már most is kellemetlen a hajolás, guggolás, más is van ezzel így?
hát 12.hétben nekem az ilyen kellemetlenségek bizony inkább a puffadás miatt voltak, ámbár 14. hétben már nekem bolti eladók is látták hogy babás vagyok, akkor már szépen gömbölyödött.
nem tudom megmondani mikor kezdődött, de pár hete már komolyan megérzek olyat is ha lehajolok csak bepakolni a mosogatógépbe vagy megtölteni a mosógépet. viszont most is észre veszem hogy van puffadás, mert ugyanúgy érzem mint az elején, a baba miatti feszülés és nyomás más jellegű nekem, vagyis aközött tudok különbséget tenni.
de biztos lehetsz benne, hogy később is lesznek ehhez hasonló kellemetlenségeid! :)
32hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!