Hanyadik hétig nem okozott problémát a pocak? Hajolás, intim borotválás, körömvágás. Stb
Figyelt kérdés
2012. jún. 26. 19:58
1/10 anonim válasza:
Már nem emlékszem pontosan, de kb. félidőig még csak-csak megoldottam, bár furcsa pózokat kell felvenni hozzá, most 30 hetesen már kész mutatványnak számítanak, és akkor mi lesz még ezután?! Persze ez attól is függ, hogy mekkora a pocid.
2/10 anonim válasza:
29 hetes vagyok,nem mondom,hogy egyszerű,de még nem okoz hála istennek nagyobb fejtörést :D
3/10 anonim válasza:
Most vagyok 27 hetes és már nehézkes a borotválás de még megtudom oldani. De pár hét múlva már kozmetikushoz megyek gyantáztatni. Viszont nekem eléggé csúcsos pocim van :-)
4/10 A kérdező kommentje:
Nekem akkora a hasam mint egy dinnye. Hatalmas....pedig csak 25 hetes vagyok...de eddig még megoldottam, csak érzem, hogy nem hajlok annyira már.
2012. jún. 26. 20:34
5/10 anonim válasza:
36. héten szültem, indított szülés volt, előtte én intéztem egyedül a borotválást, még meg is dícsértek h milyen jó lett :D Mondjuk nekem nagyon későn kezdett el látszani és pici is volt, mindenki egész 9 hónap alatt folyton ezen csodálkozott
6/10 anonim válasza:
Nekem kb. a 27-30. héttől okoznak ezek a dolgok problémát. A körömvágáson kívül a többit megoldom. Utolsó válaszoló, megkérdezhetem, hogy miért indították 36 hetesen nálad a szülést? Az még korai.
35hkm
7/10 anonim válasza:
a borotválást rég nem látom teljes valójában,de kitapogatom:Dhajolni kb 33 hétig egész simán,azóta szeretném ha felfelé esnének a dolgok:D35 hetesen a körmöm még le tudom vágni:D
8/10 anonim válasza:
40. hétben vagyok, a körömvágáson kívül minden megy: epilálás, borotválkozás, a pedikűrt elintézi a körmösöm.
9/10 anonim válasza:
6os válaszoló, magzatvíz szivárgás, sajnos kisfiam tüdőgyulladással született, rázos volt nagyon az első két hetünk. Nekem kb 2 hétig valószínüleg fel sem tűnt, sőt csak véletlenül derült ki, olyan pici mennyiségben szivárgott még a bugyim se volt soha nedves sem...
10/10 anonim válasza:
25+3hetes vagyok, a hajolás már kényelmetlen, de az intim borotválást és a körömvágást, körömfestést stb. még egészen simán megoldom :)
Pedig nincs kicsi hasam :)
25+3hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!