Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik, ciki, de hogy...

Kismamik, ciki, de hogy álltok a borotválással (ott)?

Figyelt kérdés
Borotválásnak állítólag örülnek mindenféle vizsgálatoknál, hogy nem a nagy szőr van ott, én is sokkal jobban érzem magam, meg szülésnél amúgy is le lesz, tehát nem árt, ha odáig rendben tartom, ne ott találkozzanak dzsunggellel. Azt hallottam jobban járok, ha már borotváltan érkezem a kórházba, de hogyan csináljam, amikor nem is látok oda????? Nagy a hasam!Hogyan kell magunknak rendben tartani?

2012. febr. 14. 18:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Én tükröt állítottam mindig a kád széléhez,úgy láttam :D egyébként pont az utolsó héten se erőm se kedvem nem volt és a kórházban megcsinálták.Épp csak ott.
2012. febr. 14. 18:19
 2/17 A kérdező kommentje:
Ez jó, a tükröt kipróbálom, köszi!
2012. febr. 14. 18:20
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Én tapogatok:)
2012. febr. 14. 18:26
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
én a kád szélén ültem tükör a kádban, a férjem mellettem segédkezett.hol engem tartott hol a tükröt forgatta. vicces volt, öt nem zavarta én nevettem magamon.
2012. febr. 14. 18:36
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is érzésre csináltam, a tükör elég kényelmetlen lehet, érzed.
2012. febr. 14. 18:55
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Én meg függetlenül attól h minek örülnek nem tudom leborotválni, mert sajnos olyan hormonbetegségem van 2 éve h ha leborotválom olyan szőrtüszőgyulladást okoz h 3-4 cm-es zsírciszta nő ott ami sebészeknek kellett felvágni már 2szer is. Máshol pl hónaljnál nem gyullad be meg lábon sem csak alul.Borzalmas ez nekem, mert régen mindig csupasz voltam de emiatt már nem merem.:( mindegy annyira amúgy sem dús és megpróbálom úgy felfogni h mindig tiszta, ápolt vagyok,ez a lényeg.Esetleg vkinek valami más praktika odalentre?
2012. febr. 14. 21:01
 7/17 anonim ***** válasza:
74%
ja és császáros vok, akkor is le kell szdni szülés előtt?
2012. febr. 14. 21:02
 8/17 anonim ***** válasza:
74%
Kedves utolsó. Egy kicsi fésű és olló csodákra képes. Bár ez nem tudom ,hogy jó praktika-e . De én 14-16 évesen így csináltam amikor még nem akartam borotválni.Bár...a bikinivonalam akkor is borotváltam.
2012. febr. 14. 21:06
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

jó a kérdés, felidézi bennem annak a másfél órának a rémségét amikor 39 hetesen óriás hassal nyáron 40 fokban nekiálltam leborotválni :D :D azt hiszem ezzel mindent el is mondtam :)

tükörrel csináltam, a díványon ülve egy nagy törölközőn, közben imádkozva, hogy csak ne pont most jöjjön be a férjem, nagyon nehéz volt, 4 kilós babám lett, nagyon nagy hasam volt, és nagyon meleg, és nagyon sokáig szenvedtem vele, de meglett ! :)

2012. febr. 14. 22:06
 10/17 anonim ***** válasza:
74%

off

Kedves 6. válaszoló! Ha nem vagyok túl indiszkrét, megírnád nekem, hogy pontosan milyen hormonproblémád van? hogy derült ki és mivel gyógyítanak?

mert már én is jártam így háromszor, hogy borotválkozás után szőrtüszőgyulladásom lett alul,(ez iszonyúan fáj) de arra gondoltam, hogy biztos mert nem áztattam magam a kádban, csak egy gyors zuhany alkalmával csináltam, csak fura volt, hogy régebben nem fordult ez elő, és úgy néz ki nekem is van vmi hormonbajom, a következő havi ciklus 3. napján kell mennem vérvételre. És most ezért ütött szöget a fejemben amit írtál. Köszi!

2012. febr. 14. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!