Kismamik, ciki, de hogy álltok a borotválással (ott)?
jó a kérdés, felidézi bennem annak a másfél órának a rémségét amikor 39 hetesen óriás hassal nyáron 40 fokban nekiálltam leborotválni :D :D azt hiszem ezzel mindent el is mondtam :)
tükörrel csináltam, a díványon ülve egy nagy törölközőn, közben imádkozva, hogy csak ne pont most jöjjön be a férjem, nagyon nehéz volt, 4 kilós babám lett, nagyon nagy hasam volt, és nagyon meleg, és nagyon sokáig szenvedtem vele, de meglett ! :)
off
Kedves 6. válaszoló! Ha nem vagyok túl indiszkrét, megírnád nekem, hogy pontosan milyen hormonproblémád van? hogy derült ki és mivel gyógyítanak?
mert már én is jártam így háromszor, hogy borotválkozás után szőrtüszőgyulladásom lett alul,(ez iszonyúan fáj) de arra gondoltam, hogy biztos mert nem áztattam magam a kádban, csak egy gyors zuhany alkalmával csináltam, csak fura volt, hogy régebben nem fordult ez elő, és úgy néz ki nekem is van vmi hormonbajom, a következő havi ciklus 3. napján kell mennem vérvételre. És most ezért ütött szöget a fejemben amit írtál. Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!