Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik, ciki, de hogy...

Kismamik, ciki, de hogy álltok a borotválással (ott)?

Figyelt kérdés
Borotválásnak állítólag örülnek mindenféle vizsgálatoknál, hogy nem a nagy szőr van ott, én is sokkal jobban érzem magam, meg szülésnél amúgy is le lesz, tehát nem árt, ha odáig rendben tartom, ne ott találkozzanak dzsunggellel. Azt hallottam jobban járok, ha már borotváltan érkezem a kórházba, de hogyan csináljam, amikor nem is látok oda????? Nagy a hasam!Hogyan kell magunknak rendben tartani?

2012. febr. 14. 18:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Tapogatva, vagy tükörrel. De nekem a férjem imádja leborotválni, azaz imádná, mert amúgy nem szeretem kopaszon, nagyon viszket amikor nő vissza. Sóval ha én nem boldogulok majd vele, akkor ő szívesen bevállalja. Nincs ebben semmi ciki, előjátéknak is tökéletes (legalábbis nálunk általában szex lesz az ilyen fazonírozások vége...)
2012. febr. 14. 22:53
 12/17 Anikó1985 ***** válasza:
Nekem is a férjem bevállalta, de nekem már nincs kedvem szexre ennyi idős terhesen :) Jó a tükrös meg tapogatós módszer is, de szerintem egyikkel sem lehet tökéletes a végeredmény.
2012. febr. 15. 07:13
 13/17 anonim ***** válasza:

Kedves Kismama!

Az én egyik kedves ismerősöm borotválva érkezett a szülésre és jól lecseszték érte. Mivel a szőrtüsző begyulladhat és, ha pont szülésnél szakad ki a begennyesedett szörtüsző, akkor az véletlenül is, de belekerülhet a baba szemébe és akár meg is vakulhat a fertőzés miatt. Ezért jobb, ha akkor frissen van borotválva és nem pár nappal a szülés előtt. Nem akarlak ezzel megijeszteni, de jobb az óvatosság, hiszen a baba egészsége a legfontosabb és nem az, hogy az orvos mivel találja szembe magát. Szerintem ehhez hozzá vannak szokva.

Üdv: 18 hkm.

2012. febr. 15. 10:57
 14/17 anonim ***** válasza:

Számomra is nagy dilemma volt ez a téma, hiszen a 30. héttől már nem tudtam egyáltalán megcsinálni. Azelőtt mindig sima borotvával csináltam, és utáltam mikor nőtt vissza, mert viszketett, szúrt meg kipattogzott.

Anyukámtól évekkel ezelőtt kaptam egy elektromos borotvát, amit soha nem használtam, most elővettem, és megkértem a férjemet, hogy tolja le vele. Fura volt, hogy ő csinálja, de olyan ügyesen és hihetetlenül gyorsan végzett, hogy csak ámultam. Sosem gondoltam volna, hogy használni fogom azt a készüléket, de ami borzasztó nagy előnye nekünk, kismamák számára, hogy gyors, és nem vágja le teljesen, hanem marad egy kis borosta, így utána nem volt semmi kellemetlen tünet, nem gyullad be.

Tehát pont ami eddig a hátránya volt a borotvának (a borosta hagyása), az most az előnye lett. Sőt, tervezem, hogy szülés után is csak elektromossal fogom borotválni odalent.

35 hkm

2012. febr. 15. 11:06
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekem is szeretne segíteni a Férjem,de én nagyon félek tőle,hogy ő nem úgy érzi nekem,hogy hogy kell,és félek hogy megvág.Tudjátok mit talált ki,hogy a hajvágó gépével,és azzal tuti nem tud megvágni,mert van benne valami kis izé,ami kitartja.Szerintetek bevállaljam?
2012. febr. 15. 11:19
 16/17 anonim ***** válasza:
Szia kedves 10-es! Én a hormonbajos vagyok. Pajzsmirigyalulműködésem van régóta. Igazából az a lényeg h azóta kiderült, hogy autoimmun vagyok és ezért működik alul a pajzsmírigyem. Ez nem okoz nekem semmi egészségügyi problémát, csak fogékonyabb vagyok ilyen apróbb gyulladásokra, pattanásokra. Nekem kétszer volt ez a szőrtüszőgyulladás, és annyira ciki volt, amikor a sebészeten fel kellett ott vágniuk és nagyon fájdalmas is volt! :(
2012. febr. 15. 12:11
 17/17 anonim ***** válasza:
köszi szépen hogy megírtad! (10-es voltam)
2012. febr. 15. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!