32 hetes vagyok és +16kgnál vagyok, van ezzel más is így vagy volt így?
Hello! Csak hogy ne érezd soknak: én 35 hetes vagyok és eddig 20! Kg-t híztam. Jól érzem magam a bőrömben,nem zabáltam,50 kg-val kezdtem a terhességet. Egy kicsit töltött galamb lettem,de majd lemegy,nem?:) nem sok a 16,bár lesz még több is,ahogy én is kb.25 kg-val fogom befejezni. Aztán ki tudja.. Ezen kár stresszelni :)
Boldog babavárást,könnyű szülést!
ez igaz...tényleg mindenki mást mond..a divatos 10-12 kgba sajnos sokan nem esnek bele..
hát én sem zabáltam és mégis...mennyi lennék, ha tényleg eszek össze vissza??:)
örülök, hogy nem vagyok egyedül és már én is elég jól elengedtem ezt a témát, mert beláttam, hogy minden igyekezetem ellenére nem sikerült befolyásolnom és most meg már mit csináljak?
apum párja anno 28-30 akat hízott, ő mindig még legyint is hogy ez teljesen egészséges mértékű! ő 1-2 hónap alatt mindig ledobta ezeket a 30 kilókat..na kiváncsi leszek:)
Vékony testalkat vagyok.
1. babánál 14 kilót híztam.
2. babánál 20 kilót híztam.
3. babát várom, 32 hetes vagyok, eddig 14 kilót híztam.
Egyik babánál sem híztam a 34-35.hét után egy dekát sem. Szerintem most sem fogok, bár a fene tudja, de nem nagyon érdekel, mert szülés után 2 hónappal újra vézna leszek...
na ez azért jól hangzik kedves utolsók!:)
ja és igen igazad van a 40 kiló az azért valami :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!