Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egyáltalán nem kívánom a...

Ketteske kérdése:

Egyáltalán nem kívánom a szexet. Más is van így ezzel?

Figyelt kérdés
17 hetes km vagyok és azon aggódom, hogy azt mondják, hogy más kismamáknak ebben a terhességi korban megnő a szexuális étvágyuk, és mivel nekem nincs kedvem hozzá, valahogy a hormonjaim nem jól működnek. Baj van ezzel vagy normális?
2012. aug. 9. 18:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Eygetlen terhes nönek sem nö meg a szexre az igénye a hormonok miatt, ugyanis a szexet azért találta ki atermészet, hogy terhes legyen a nö, ha elérte a célját, akkor a továbbianban értelmetlen a szex. (Természetesen biológiai értelemben, és a hormonszabályzás alapján)
2012. aug. 9. 18:16
 2/14 A kérdező kommentje:
Minden netes oldalon azt olvasom, hogy megnő az étvágy, csak azért nem értettem, hogy akkor nekem miért nem. De akkor miért irják ilyen sok helyen? Tökre aggódtam.
2012. aug. 9. 18:22
 3/14 anonim ***** válasza:

ez nem igaz...

nekem se volt semmi kedvem a 25. hétig kb. azóta meg orrba szájba lenne kedvem, de le vagyunk tiltva jó ideje már.

2012. aug. 9. 18:22
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
lol @ orrba szajba xd arrol csak nem vagy letiltva :D sorry csak olyan jot nevettem rajta D
2012. aug. 9. 18:26
 5/14 anonim ***** válasza:
de le vagyok :D az orgazmustól is beindulhat a szülés, jóslókkal voltam kórházban
2012. aug. 9. 18:33
 6/14 anonim ***** válasza:
én mindkét terhesség alatt úgy voltam mint te, de végig. párszor megpróbáltuk, de naon nem esett jól, ha véletlen összejött egy orgazmus, attól meg olyan görcseim voltak, hogy egy darabig eszembe se jutott a próbálkozás se. Emiatt én is csodálkozom, ha azt olvasom, hogy valaki annyira kívánós. Őszintén irigylem őket.
2012. aug. 9. 18:41
 7/14 anonim ***** válasza:
Hát én sem kívánom, pedig már 36 hetes múltam...a férjem miatt próbálkozom (nem is mondom neki, h mennyire nem akarom), de el lennék nélküle. Pedig előtte :-)
2012. aug. 9. 18:45
 8/14 anonim ***** válasza:
én sem kívánom... úgy vártam a 2. trimesztert hogy naaaaa majd most. hát nem. :((( 24 hetes
2012. aug. 9. 18:46
 9/14 anonim ***** válasza:
ez is nagyon szar lehet... h semmi kedved és mégis :p bár h nekünk nem lehet, most nagyon örülnék, ha nekem se lenne kedvem :D főleg, hogy állandóan csüng rajtam az ember, már már elviselhetetlen az egész :/
2012. aug. 9. 18:52
 10/14 anonim ***** válasza:
Az elején én is így voltam, bár nem emlékszem már mikor tért vissza a vágyam szerintem félidőben. Azt mondják hogy aki fiút vár annak nő meg a szexuális étvágya, bár én nem hiszek ezekben a babonákban de rám igaz :-) 34hkm
2012. aug. 9. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!