Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egyáltalán nem kívánom a...

Ketteske kérdése:

Egyáltalán nem kívánom a szexet. Más is van így ezzel?

Figyelt kérdés
17 hetes km vagyok és azon aggódom, hogy azt mondják, hogy más kismamáknak ebben a terhességi korban megnő a szexuális étvágyuk, és mivel nekem nincs kedvem hozzá, valahogy a hormonjaim nem jól működnek. Baj van ezzel vagy normális?
2012. aug. 9. 18:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

fúú én pont fordítva vagyok... nagyon kívánom, pedig a első trimeszterben vagyok. tiltás sincs.

csak szegény párom egész nap dolgozik, haza ér eszik, fürdik és felborul szegénykém. :( szóval nálam sem túl gyakori a együtt lét. de hát ez van sajnos.

2012. aug. 9. 20:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Én 34 hetes vagyok, de nem megy a szex az elejétől kezdve. :((( Remélem, ha megszülök megváltozik!!!
2012. aug. 9. 20:57
 13/14 anonim ***** válasza:
Mi a 9 hónap alatt 1x voltunk együtt. Nem kívántam és kész. Még most is elég nehézkesen veszem rá magam, pedig már 6 hónapos a fiam.
2012. aug. 9. 21:26
 14/14 anonim ***** válasza:
#6 vagyok: ha ez a fiúval kívánósabb az ember lánya dolog igaz, akkor még nem aggódom, eddig két lánnyal voltam várandós :) Hátha a harmadik fiú lesz és majd jól megírom, hogy igaz-e:DDD
2012. aug. 10. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!