Hány hetes kismamik vagytok? Mennyit híztatok eddig, mekkora a pocakotok?
27 hetes vagyok, 3 kg-t híztam, 165 cm vagyok és 71,3 kg-ról indultam, most vagyok 74,3. A pocakom 110 cm köldök alatt. Remélem már nem hízok sokat a végéig, és ami feljön az is inkább a kislányom súlya lesz meg víz. :)
Boldog babavárást nektek!
Szia.
34+2hkm vagyok és 21kgot hiztam.:/
Ami egyébként nem is látszik rajtam.53kgról indultam most 74kg vagyok 167cm.és a pocimat 3hete mértem akkor 112volt ami azota sokat nőtt sokan kérdezik hogy ikrek?nem hanem egy pici lány.:)
Szia!
15+2 napos kismami vagyok. 57,5 kg-ról indultam,most 59,1 kg vagyok - ez 1,6 kg-os hízást jelent. A pocaktérfogatom 91 cm, ahhoz képest már elég nagy a pocakom. :)
27 hetes vagyok,55kg-ról indultam,most 63 vagyok,tehát 8 kg-t már sikerült felszednem,de szerencsére majdnem mindet pocakra,kviszont kicsit félek,hogy a végére sok lesz,főleg,hogy csak 158 cm vagyok.A pocakom körfogata jelenleg 102 cm,mindenki azt hiszi,hogy legalább 35 hetes vagyok :) Lehet a végén már gurulva fogok közlekedni.:)
Mindenkinek boldog babavárást!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!