Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki tapasztalta, hogy magzati...

Ki tapasztalta, hogy magzati enyhe vesemedence tágulat még születés előtt eltűnt? VAjon hány hetente érdemes megnézetni ultrahanggal ilyenkor a babát?

Figyelt kérdés

2012. aug. 22. 21:38
 1/5 anonim ***** válasza:

El szokott tűnni, ismerősömnek volt ilyen, nekik éppen nem múlt el, de nem is lett akkora gond belőle.

Sokat olvastam mindenfélét, találsz példákat rá a neten, hogy kinövik a picik ezt.

UH gyakoriságot a kezelőorvos mond. Ha pesti vagy, SOTE I.-et ajánlom, nagyon fognak figyelni rád.

Minden jót, remélem kinövitek!

2012. aug. 22. 22:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Az enyémnek nem tűnt el!

8 hónapos a fiam, és nem is nőtt a tágulat, nem is tűnt el. Félévente nézik, van, akinek csak 2 éves korára tűnik el.

Én ezért nem nézettem sűrűbben a babát!

Mondjuk nem mindegy mekkora! Nekem azt mondta anno a dokim,hogy 1 cm körül már lehet,hogy műteni kell, ha megszületik.

Nekünk végig 4 mm volt!

2012. aug. 23. 05:24
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Tudom, hogy születés után sokszor nem okoz problémát és 1-2 éves korukra kinövik. De számomra most az nagyon fontos- szülés helyszíne miatt-, hogy méhen belül kinövik-e?
2012. aug. 23. 21:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Vagy kinövik, vagy nem. Inkább a biztonságos helyszínt válaszd!!
2012. aug. 23. 21:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Csak van olyan, akinek eltűnt.... Írjon már légysziiii
2012. aug. 27. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!