Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Harmadik babátok korábban...

Harmadik babátok korábban megszületett, mint az első kettő?

Figyelt kérdés

Nekem van két fiam. Az első egy nappal hamarabb jött a kiírtnál, a második egy nappal később a kiírtnál. Most újra kismama vagyok és remélem ő már hamarabb kibújik,ha csak pár nappal is. Mennyi az esélyem rá? Nálatok mikor jött?

Köszönöm, 36+6 hetes kismama.

2012. júl. 19. 14:43
 1/4 erabera74 válasza:
Én a mind két fiamat 5 nappal vittem túl,a kislányom egy nappal hamarabb érkezett a kiírtnál:)
2012. júl. 19. 14:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát,nekem a 2. is korábban jött,37+3 hétre.Az első 40+5 hétre.Most a 30. hétben vagyok,de szinte biztos vagyok benne,hogy előbb fog jönni.Majd a 34. héten kiderül.Ha nyitva leszek valamennyire,akkor nagyon valószínű(a 2.-al bő 1 ujjnyira nyitva voltam,a méhnyak is megrövidült)
2012. júl. 19. 15:19
 3/4 anonim ***** válasza:
nálunk ez nem volt igaz. az első hamarabb kibújt, a második 2 nappal volt benn tovább, a harmadik meg 2 héttel lett túlhordva
2012. júl. 21. 12:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Az első kettőhöz képest korábban jött.

1. 3 nappal később született.

2. kereken 1 héttel később.

3. nézőpont kérdése... mondjuk azt,hogy a kiírt időpontban (egyébként a védőnő 27 napos ciklusokkal számolt,11-re írt ki,29 napos ciklusokkal kellett volna számolnia és 13-ra kiírni,de 12-én született a lányunk)

Boldog babavárást,könnyű szülést és egészséges kisbabát!! :-)

Üdv: 3 lányos,11hkm

2012. júl. 21. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!