Én semmit nem ettem terhesség alatt,sőt ugyanúgy táplálkoztam mint előtte,mert vega vagyok és 4150gramm lett a lányom! :) Ha ettem volna még vitamint akkor azt már meg se bírtam volna szülni! :D
2012. aug. 22. 18:07
2/5 anonim válasza:
Én sosem voltam hízásra hajlamos,a terhességem alatt felszedtem 25 kg-t,pedig nem ettem sem többet,sem mást,mint előtte. A babám normál súllyal, 3560 grammal született,terhesvitamint a végéig szedtem,bár nem minden,nem is két naponta. Sztem emiatt híztam annyit,bár ki tudja. Szülés után 6 hónappal vékonyabb vagyok,mint valaha voltam. Ki érti ezt :)
2012. aug. 22. 18:12
3/5 anonim válasza:
én szedtem vitamint a kislányommal végig szinte mégis teljesen egészségesen jött a világra
normál súllyal 3250 gramm 51 centi olyan kis picikének tűnt pedig teljesen átlagos újszülött volt.
Femibiont, és a végén Pregnavitot szedtem.
2012. aug. 22. 19:46
4/5 anonim válasza:
Én Ladeevitet szedek. Hallottam én is olyat, hogy az ilyen terhesvitaminoktól nagy lesz a baba és császározni kell, meg a kismama is sokat hízik. Nos, hízni hízok, annak ellenére, hogy igazából nem eszek többet, mint korábban, de sajnos alapból is hajlamos vagyok rá, és a családban is jellemző volt a jelentős hízás terhességkor. Tehát nem tudom, hogy a vitamin miatt van-e a hízás. Bár a védőnő szerint a vitamintól önmagában biztosan nem. A baba eddig normál ütemben fejlődik, normál méretekkel.Viszont volt pár 4,5-5kg súlyú baba a családban már, és párom családja részéről is (Vitaminok nélkül!)Ezért azt sem fogom tudni, ha netán nagy lesz, hogy a vitamin miatt vagy a gének miatt...
23 hkm
2012. aug. 23. 06:30
5/5 A kérdező kommentje:
Érdekes dolgok a vitamintól hízni nem hiszem lehet viszont a mostanában szülő nők körülöttem nagy súlyú babákat szülnek vékony testalkatú nők. 12hetes leszek és a mellem eddig nőtt egy kosár méretet a súlyom szinte semmit 1-2kg viszont a hasam akkora mint kb. 4-5hónaposnak. Egyébként alig vagyok 50kg. Mindkét kislányom 57cm -el született és vitamin nélkül 3kg-val. Most jön a 3.-ik és kezdek félni nem szeretnék császárral szülni eddig simán szültem. (Egyébként a férjem regizett itt mielőtt kinevetne valaki:D)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!