Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valaki van tapasztalata...

Valaki van tapasztalata ezzekel a babakocsival kapcsolatban? Téli babának lenne, szerintetek melyik?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2012. aug. 9. 22:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem túl picik az első kerekek. Hóban könnyen elakadhatsz vele.
2012. aug. 9. 22:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha terepen is, tehát belvároson kívül máshol is tolod majd, akkor egyik sem túl jó választás. Mert ugye általában a városban télen nem kell nyakig hóban járni. Csak hideg van. Ott jó bármelyik, de inkább az első. Másik dolog, hogy oké, hogy téli baba, de utána hipp-hopp eltelik 2-3 hónap, és elmegy a tél, jön a tavasz. Tehát akkor sincs már hó, hogy izomból kelljen tolni a babakocsit. Tehát majdhogynem teljesen mindegy, hogy téli vagy nyári baba. Ja,amúgy már válaszoltam: ha mindenképpen ez a 3 lehetséges, akkor inkább az első. A másik 2 ronda.
2012. aug. 9. 22:30
 3/8 anonim ***** válasza:

Quinny kocsink van, azt választanám!

100% elégedett vagyok vele. Én a 3 kerekűt választottam, nekem azt könnyebb volt tolni. Városban, de falun is használtuk, sosem akadt el a hóban!

Szuper színekben lehet kapni, nem fakúl, nem kopik, könnyű tiszítani, van hozzá esővédő szúnyogháló, kényelmes a Mózes a sport rész...

Nem tudom hová ragozni, szuper babakocsi!

2012. aug. 9. 22:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Valóban, a kis kerekei miatt egyik sem jó választás.
2012. aug. 9. 22:46
 5/8 anonim ***** válasza:

Kicsik a kerekek.

Én ezek közül választanák:

[link]

[link]

Inkább a Conecot választanám.

De ha mindenképpen csak a fentiek közül akarsz választani akkor a 2.

2012. aug. 9. 23:02
 6/8 anonim ***** válasza:

A brio a quinny lebutított változata.

A giordani nem egy rossz kocsi, csak a hordozója kicsi, hamar kinövi a gyerek, de a következő kategória meg még nagy... Nem egy tesztelt biztonsági autós ülés.

Quinnyt választanám

Amit belinkeltek, az anmar hiluxnak ugyan olyan kis kerekei vannak elől mint amit a kérdező kinézett.

A második babakocsi pedig nem egy színvonal azzal amit a kérdwző kinézett, nem egy strapabíró minőségi babakocsi.

2012. aug. 9. 23:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Van a Brio kombi vagy happy, nem tudom hogy otthon lehet e kapni, de annak elől is nagy felfújható kerekei vannak, terepre/télre tökéletes, és nagyon jó babakocsi.mi olyat veszünk
2012. aug. 9. 23:18
 8/8 anonim ***** válasza:

5.vagyok.

6.-nak!

Az Anmar Hilux-nak egyáltalán nincsenek kicsi kerekei.Igen,képen kicsinek tűnik de valóságban nem kicsi.Én láttam már,mert itt a városban van 2 anyukának is.

A Coneco pedig,azért mert nem 100 ezres babakocsi akkor már nem is strapabíró meg jó minőségű?Ilyen is van itt több anyukának és bizony strapabíró,masszív kocsi.Annyi hátrány van,utólag néztem hogy nincs hozzá babahordozó.

Nem csak a 100 ezres kategóriájú babakocsi a jó minőségű.Pl mi 36 ezerért vettünk új babakocsit,tökéletes volt.Strapabíró,masszív,semmi bajunk nem volt vele.15 hónapot használtuk,utána eladtam.Pillanatok alatt elvitték,mert tökéletes állapotban volt.Az egyik ismerősöm 100 ezres kocsit vett.1-2 hónap után eltörött a váz,addig nem tudott sehová menni a babával míg ki nem cserélték neki.Na?Szóval nem pont a minőséget fizeted meg,hanem a márkát.

Még annyit.A kicsi kerekű kocsit télen hóban igenis nehezen lehet tolni.Mi is városban lakunk és télen mikor esett a hó ahol nem volt eltakarítva bizony nehezen tudtam eltolni a sportkocsinkat.

De persze mindenki olyat vesz amilyet akar!

2012. aug. 10. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!