Milyen tapasztalataitok vannak a Kleopátra Ház Tündérkert 4D ultrahangjával kapcsolatban? (Kárpát u. )
Figyelt kérdés
Főként az érdekel, hogy genetikai szempontból alaposak-e? (minden szervet megnéznek-e, írnak-e szakvéleményt stb.)
A további élmény csak hab a tortán...:-)
Köszönöm előre is a válaszokat!
#Tündérkert 4D #Kleopátra Ház 4D
2012. aug. 22. 13:49
1/5 anonim válasza:
Nekem bevált, nagyon alapos volt a csaj, mindent megnézett, még ujjakat is számolt:) Az egyetlen negatívum, hogy lehagyták a dvd-ről a zenét, így elég béna lett:( Az első babával is ott voltunk, az nagyon jól sikerült:)
2/5 anonim válasza:
Mi is ott voltunk, és tök alapos volt a szonográfus! Sok értéket megnéztek, több oldalas irományt kaptam a vizsgálatról, amin rajta volt minden adat. A felvételek is nagyon szépek lettek. Én tök elégedett voltam velük.
3/5 anonim válasza:
Nagyon alapos volt tényleg. A babám nem akarta az arcát mutatni, ezért kétszer is kiküldött, megnézett mást és újra visszahívott, hogy normális képet tudjon készíteni. Mindent alaposan végignézett. A zenét nálam is lehagyták először, utána meg a képeket, de szóltunk és elküldték postán, jóval több képet, mint amennyi járt volna.
4/5 ketteske válasza:
Nekem is csak pozitív tapasztalatom van.
5/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat.
Jövő héten megyünk!
Üdv.
2012. aug. 30. 09:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!