Tornázott valaki Rubint Réka kismama DVD-jére? Ha igen, mik a tapasztalataitok?
Szia!
Én is Rékára tornázom, most is a terhesség alatt, meg előtte is rá tornáztam. Ha előtte is tornáztál, és bírtad akkor nem megerőltető. Vannak olyan kismamák, akik nem is a kismama dvdjéré tornáznak, hanem rendesen az óráin. Mondjuk én azt azért nem merném bevállalni, úgyhogy az óráit most hanyagolom, de a kismama dvd-jét csak ajánlani tudom.:) Nekem nagyon bevált. 27 hetes kismami
Szia!
terhességem előtt is fitt voltam, heti 5-6x edzettem, aerobic, step, kangoo, mindenféle :)
A 12. hét óta Réka kismama tornázom :)
Nagyon jó! Heti 3-4 alkalommal minimum, de ha időm engedi, akkor minden nap :)
Trimeszerekre van bontva, 1 trimeszter 20 perc. Mindig egyre kevesebbet csinálhatsz. Én most a 2. félidőben csinálhatom a 2. 20 percet, és a harmadik trimeszter 20 percét :) vagyis összesen napi 40 percet szoktam tornázni.
Hát azért kemény, megizzadok, de a hasat nem terheli. Van benne fenék, belső comb, kis guggolgatás, csipő, felső test izmai, kar, váll, hát.
Tényleg szuper!
20 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!