Rubint Réka kismama étrendjét honnan lehet megszerezni? Étkezik, tornázik még valaki Rékával?
Ezt a bizonyos étrendet alkalmazta egyik ismerősöm a babáján... Olyan faszául bevált, hogy 20 hetesen elhalt benne a magzat. Az orvos szerint "éhen halt"!!!
Bocs az Off-ért...
Ez most komoly?
Svájcinégert akarsz szülni?
* mikor a babáját várta
nem tudom, miért írtam így el :S
Nem étkezem, nem tornázom vele várandósan. Fogytam már vele, de csak míg egyedül voltam.
A facebookon terhessége alatt egyszer egy nyaralása alatt lefotózta, leírta egy egész napi menüjét... Mit mondjak... Egy gyereknek is kevés lenne. Napközben a melegben nem kívánt semmit, így csak hideg ásványvizet kortyolgatott. Legközelebbi étkezés a vacsora volt, de a szükséges napi kalória szerintem tutira nem volt meg. Ha szoptatás után marad rajtam felesleg (35 hetesen kb. 9-10 kg pluszom van), biztosan rá tornázok, de terhesen nem követném őt, az tuti!!!
Bocsi az off-ért, de én nagyon haragszom rá. Példaképnek állítja be magát, közben meg a legtöbben "bénának" érzik magukat, mert nem tudják megcsinálni azt, amit ő.. 2 héttel a császáros szülés után újra edzés pl. Pedig szerintem az a nem normális, amit ő művel.
A kérdésre: én akkor étkezem vele, amikor ő tornázik (mert róla szól az aktív vagy a fókusz) :P
az előző terhességemmel 25kg-ot híztam, semmi értelme nem volt. Ok gyorsan leadtam már 6 hetesen senki nem hitt el hogy szültem. Most nem akarok ilyen rettenetesen sokat hízni és ellustulni ennyi.
De nem fogom éheztetni a babámat, azt hittem bőségesen kell húsokból zöldségekből enni. Nem gondoltam, hogy koplaltatja a mamákat.
Én mindig is utáltam ezt a nőt,mert mindig előadta magát és már a víz is hízlal szerinte.
A kedvencem vele kapcsolatban,amikor 1. szülése után egy riportba mesélte,hogy terhessége alatt folyamatosan tornázott,hogy bírja a szülést.Még jó,hogy császározták.És,hogy a szülés után milyen gyorsan tornázott megint meg dolgozott.
Ahelyett hogy a gyerekével lett volna.
Nem bírom a nőt.
Te inkább egyél sok zöldséget és gyümölcsöt,fogyózni és tornázni ráérsz szülés után!
Jó egészséget kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!