Ki az aki szult kulföldön? Mik a tapasztalataitok?
Szia,
Németországban szültem 1997-ben,és 2000-ben.Terhesgondozás teljesen rendben van.Ott legalább nem kell 600 helyre futkosni.Ha ott elmész nőgyógyászhoz ,ott mindent meg is csinálnak.Legalábbis annak idején úgy volt.:) Kórház/Klinika is teljesen ok:) Kedvesek,udvariasak,segítőkészek.
Szia!
Én itt szültem kint Németországban, bő másfél éve.
Akit választasz Nőgyógyászt az végigkiséri a terhességedet,és szülész orvost is kell választanod akinél meg akarod szülni a babát, vagy korházat is választhatsz, és akkor ott szülsz.
Mi 2 hónappal a szülés előtt mentünk el klinikát,meg szülészetet nézegetni, mert itt mindig egy meghatározott napon van , nyitott nap ahol megnézheted a kórházat, a szülészetet bemutatják a dokikat, elmondják milyen alternatív módok vannak.
Nagyon segítő készek, a kórházban kapsz ,pelenkát , a babának adnak ruhát, nem kell bevinni,akkor kapsz popsitőrlőt.
Neked adnak betétet, eldobható bugyit,akkor kapsz a melltartóba betétet ha sok a tejci.
Hirtelen ez jutott eszembe amit adnak.
Kaját sem kell vinni, mert megkérdezik előző nap mit szeretnél enni választhatsz .Van reggeli ebéd vacsi,még szoptatós tea is van.
Mi egyébként Bayernban élünk.
Ha esetleg van kérdésed és nem írtam le valamit érthetően , kérdezz nagyon szívessen válaszolok.
Egy kiscsajszi anyuja.
Nem értetted félre esetleg?
Nem úgy mondta hogy nála,a kórházban?
Ok,
kérdezz nyugodtan.Melyik környékre költöztetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!